Dionne Stax blijkt al jaar bezet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax Playback

33-jarige nieuwslezeres kan goed geheimen bewaren…

Ze is sowieso niet heel open over haar privéleven, maar dít geheim kon ze echt niet langer bewaren! Dionne Stax blijkt namelijk al een jaar ‘bezet’ te zijn! De 33-jarige nieuwslezeres heeft het “heel gezellig” met een man die niet in de Nederlandse showbiz zit. Ze kwam hem ‘gewoon’ in de kroeg tegen. Niet Humberto dus!

Dionne heeft dankzij de veelbesproken ‘affaire’ het afgelopen jaar flink moeten incasseren in de pers, en is dan ook naar eigen zeggen erg ‘moe van alle roddels’. Misschien besloot ze daarom wel om het nieuwtje vandaag zelf bij 538 naar buiten te brengen: zo hoeven de roddelbladen niet meer te speculeren.

Vrijgezel of niet, wij blijven gewoon graag elke dag naar Dionne kijken. Jij toch ook?

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Gerelateerde berichten