Dionne Slagter (OnneDi) laat schokkende foto’s zien tijdens Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi laat haar fans schrikken met hele heftige foto’s tijdens Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS.

Wie was Dionne Slagter ook alweer?

YouTubster Dionne Slagter is al jarenlang een grote bekende in de mediawereld. Zo kent iedereen de blondine meer als OnneDi, de naam die ze online gebruikt. OnneDi draait al jaren mee tussen de bekende Nederlanders, en heeft haar plekje dus wel verdiend. Al was het niet altijd even makkelijk voor Dionne. Zo heeft de influencer een lange relatie gehad met Kaj van der Ree. Nu is Kaj er natuurlijk niet erg goed vanaf gekomen nadat bekend werd dat hij erg ongepaste dingen verrichtte met minderjarige meiden. Na deze relatie gaf Dionne ook aan dat ze van Kaj walgde. Gelukkig lijkt Dionne hier nu wel weer een beetje overheen te zijn gekomen, maar dat is niet het enige wat ze heeft mee gemaakt in haar leven. Al deze zaken komen weer naar boven tijdens het nieuwe seizoen van het programma Het Mooiste Meisje van de Klas. Dit keer is het een speciale editie genaamd; Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS.

Dionne Slagter laat iedereen schrikken met heftige foto’s

De knappe Dionne Slagter komt altijd over als een hele stoere vrouw die heel zeker in haar schoenen staat. Toch heeft Dionne vroeger een hele moeilijke periode meegemaakt. In de promotievideo van het programma Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS is te zien dat Dionne foto’s erbij heeft gepakt van toen ze nog een tienermeisje was. Zo is Dionne er al eerder openlijk voor uit gekomen dat ze lang heeft gevochten met een eetstoornis. Op de foto’s is dan ook te zien dat Dionne er erg dun uitziet door de ziekte Anorexia. Dionne gaf aan niet te willen eten en een heel verdraaid zelfbeeld te hebben. Na deze shots is ook Dionne haar broer te zien. Hij vertelt over hoe het was om te zien dat zijn kleine zusje er bijna aan onderdoor ging omdat ze niet wilde eten. Dionne en haar broer Henrik zijn super close en hebben sinds een poosje zelfs een podcast samen. De podcast genaamd Moordcast doet het enorm goed. In de podcast praten Dionne en Hendrik over verschillende moordzaken en hoe deze zijn afgelopen. Gelukkig is alles goed gekomen met Dionne Slagter, maar het nieuwe programma beloofd heftige beelden te laten zien van haar zware periode.

Lees ook: Dionne Slagter (OnneDi) viert verjaardag met foto van royale voorgevel

Ook deze knappe dames laten zien hoe ze er vroeger uitzagen

Het programma Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS zal niet alleen draaien om Dionne Slagter, oftewel OnneDi. Zo zijn er nog vier knappe dames die ook de titel ‘Mooiste Meisje van de Klas’ mogen dragen volgens het programma. De dames zijn allemaal bekende Nederlanders. Zo doen naast OnneDi ook Jessie Jazz Vuijk, Sarita Lorena en Maxime Meiland mee. Je kan wel stellen dat deze vier dames nogal verschillende types zijn. Toch hebben ze allemaal hun eigen verhaal over hun jeugd, waarover in het programma dus meer aan het licht komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!