Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie opgezet geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!

Dilan Yesilgöz bekroont haar tien jarige politieke carrière met een prachtige foto van een piepjong evenbeeld. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Hier zien we een piepjonge Dilan Yesilgöz terug op de foto. Dilan heeft een prachtige donkerblauwe jurk aan op de foto. Daarnaast is ze dus ook nog eens tien jaar jonger. Ze ziet er prachtig uit op de foto. Wil jij de foto zelf zien? Bekijk deze hieronder!

Dilan yesilgoz

Dilan Yesilgöz heeft intensieve hobby buiten zware baan

Naast haar zware baan in de politiek, die ook nog eens veel tijd in beslag neemt, heeft Dilan ook nog eens een intensieve hobby. Ze gaat namelijk regelmatig naar de sportschool. Zo blijft ze natuurlijk erg fit. Dilan heeft dan ook nog steeds een goed figuur. Met zo’n zware baan in de politiek is het dan ook heerlijk om je hoofd even leeg te maken in de sportschool. Dit doet ze zo te zien het liefst met haar vriend.

Dilan Yesilgoz

Wie is de vriend van Dilan Yesilgöz?

De vriend van Dilan Yesilgöz heet René Zegerius. De twee zijn dit jaar tien jaar lang getrouwd. Samen wonen ze in op de IJlanden in Amsterdam-Oost. René vindt het werk van Dilan erg interessant en helpt haar dan ook vaak. Dilan vindt dit heel fijn en waardeert haar man heel erg. Ze vindt het jammer dat ze zo weinig terug kan doen voor hem. Toch zijn ze in ieder geval erg gelukkig met elkaar.

Meer zien van Dilan Yesilgöz doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de politica Dilan Yesilgöz? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Zo zie je wat Dilan nog meer allemaal doet in haar vrije tijd. Ook blijf je natuurlijk op de hoogte van het laatste belangrijke politieke nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!