‘Botox-kop’ Chantal Janzen helpt Dancing with the Stars naar de top

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anouk Hoogendijk Dancing with the Stars

Wendy van Dijk klaagt op Twitter over de bolle toet van de presentatrice. Anouk Hoogendijk viel wél in de smaak…

Er barstte dit weekend een Twitter-bommetje! Wendy van Dijk bleek ineens een aantal negatieve tweets over Chantal Janzen – die op dat moment Dancing with the Stars aan het presenteren was – een ‘like’ te hebben gegeven. Zo zou ze vinden dat Chantal irritant aanwezig was op het podium, en ook over haar ‘dikke botox-kop’ was ze niet te spreken…

Vals alarm?

We hadden de popcorn nog niet eens gepakt, of de rel was al over. Vals alarm. Wendy was gehackt. Wel door een amateur: zit je na al dat werk eindelijk op het account van een BN’er, en dan ga je ‘slechts’ tweets liken? Niet eens een smakelijke rel-tweet versturen? Gemiste kans, als je het ons vraagt!

Het klinkt zelfs zó ongeloofwaardig, dat we beginnen te vermoeden dat Wendy gewoon zelf – in een jaloerse/dronken bui – deze likes uitgedeeld heeft, en de volgende ochtend vol spijt een hackverhaal verzon.

Anouk Hoogendijk

Je zou bijna vergeten dat er ook nog gedanst werd! De hoogtepuntjes van de avond vonden namelijk niet plaats op Twitter, maar op de dansvloer. Vooral het optreden van ex-voetbalster Anouk Hoogendijk viel erg in de smaak bij de miljoen kijkers. Kwam het door die rode jurk, of lag het aan haar uitstekende voetenwerk?

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten