‘Botox-kop’ Chantal Janzen helpt Dancing with the Stars naar de top

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anouk Hoogendijk Dancing with the Stars

Wendy van Dijk klaagt op Twitter over de bolle toet van de presentatrice. Anouk Hoogendijk viel wél in de smaak…

Er barstte dit weekend een Twitter-bommetje! Wendy van Dijk bleek ineens een aantal negatieve tweets over Chantal Janzen – die op dat moment Dancing with the Stars aan het presenteren was – een ‘like’ te hebben gegeven. Zo zou ze vinden dat Chantal irritant aanwezig was op het podium, en ook over haar ‘dikke botox-kop’ was ze niet te spreken…

Vals alarm?

We hadden de popcorn nog niet eens gepakt, of de rel was al over. Vals alarm. Wendy was gehackt. Wel door een amateur: zit je na al dat werk eindelijk op het account van een BN’er, en dan ga je ‘slechts’ tweets liken? Niet eens een smakelijke rel-tweet versturen? Gemiste kans, als je het ons vraagt!

Het klinkt zelfs zó ongeloofwaardig, dat we beginnen te vermoeden dat Wendy gewoon zelf – in een jaloerse/dronken bui – deze likes uitgedeeld heeft, en de volgende ochtend vol spijt een hackverhaal verzon.

Anouk Hoogendijk

Je zou bijna vergeten dat er ook nog gedanst werd! De hoogtepuntjes van de avond vonden namelijk niet plaats op Twitter, maar op de dansvloer. Vooral het optreden van ex-voetbalster Anouk Hoogendijk viel erg in de smaak bij de miljoen kijkers. Kwam het door die rode jurk, of lag het aan haar uitstekende voetenwerk?

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!