Deze vrouwen willen na terugkeer Vandaag Inside nog wél aanschuiven als gast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks de hele ‘kaarsenrel’ heeft Vandaag Inside moedig stand gehouden. Deze dames schuiven graag nog een keer aan. 

Het werd een flinke rel, het kaarsenverhaal van Johan Derksen. Verschillende programma’s zoals Jinek riepen op om Vandaag Inside volledig van de buis te halen. En even leek het erop dat dit ook zou gebeuren, toen Johan zelf aangaf te stoppen met Vandaag Inside. Maar hij besloot toch te blijven en het praatprogramma is weer terug op televisie te vinden. De drie heren van VI kregen veel steun van bekende vrouwen, die aangaven van seksisme bij de mannen nooit wat gemerkt te hebben. Ook schuiven zij graag nog een keer aan als gast. Deze vrouwen kan je dus nog verwachten in het programma.

Lees ook: Heleen van Royen heeft pikante eis voor vaste rol bij Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Heleen van Royen is fan van eerste uur

Ze was de laatste weken erg vocaal in haar steun naar de heren toe. Misschien wilde Heleen wel gewoon graag een keer aansluiten in het programma. Dat is in ieder geval gelukt. Nadat Heleen het opname voor Johan en consorten mocht ze aanschuiven bij de eerste uitzending. Daar had Heleen het enorm naar haar zin. Nog een keer in een aflevering zitten zou ze zeker geen straf vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by leonieterbraak (@leonieterbraak)

Leonie heeft het altijd naar haar zin gehad

Leonie schoof altijd graag aan bij het programma en was dan ook erg verdrietig toen het besloot te stoppen. Zij kreeg ook van Talpa de ondankbare taak om bij HLF8 te komen melden dat Johan zijn excuses zou gaan maken. Die aankondiging zorgde er uiteindelijk voor dat Johan zou stoppen met Vandaag Inside. Misschien dat Leonie om het goed te maken een keer bij Johan aan tafel kan gaan zitten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Natuurlijk is Hélène Hendriks weer van de partij

Hélène Hendriks is eigenlijk gewoon een vast onderdeel van VI geworden. Een soort onofficieel vierde lid. Ze heeft nog goed contact met de mannen van VI, maar heeft het wel druk met HLF8 nu. En dat heeft voor Hélène wel voorrang. Toch kan ze op vrije dagen van HLF8 aanschuiven bij VI. Er zijn dus genoeg mogelijkheden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxanne Knetemann heeft Vandaag Inside gemist

Roxanne Knetemann was altijd al wel een fan van het programma. Misschien toch maar eens tijd om haar te laten aanschuiven bij de mannen. Roxanne gaf aan dat ze het programma gemist had, en heel blij is dat het weer terug is. Dat is dus een goede reden om haar een keertje langs te laten komen bij Vandaag Inside. 

Angela de Jong is kritisch, maar wilt wel graag

Columniste Angela de Jong is zeer kritisch richting Johan en zijn uitspraken, maar vindt dat geen reden om niet meer te komen opdagen. Ze vindt juist dat als ze kritisch over Johan mag zijn in andere programma’s, ze dat ook in zijn gezicht kan doen. Johan is ook niet op zijn mondje gevallen, dus zal dat wel kunnen hebben. En waarschijnlijk nog waarderen ook. Van de week kreeg Angela de vraag “zou je nu nog aanschuiven?”, waarmee ze antwoordde “waarom niet?”. Er lijkt genoeg ruimte voor Angela in het programma dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.