Deze prachtige spelersvrouwen mogen van Ronald Koeman niet mee naar EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De definitieve selectie van Oranje is inmiddels bekend. Ronald Koeman heeft besloten een aantal spelers niet mee te nemen, waardoor enkele bloedmooie spelersvrouwen thuis moeten blijven…

Het EK staat om de hoek en de 26-koppige selectie is compleet. De bondscoach Ronald Koeman liet 3 spelers afvallen uit de selectie. Zeker geen gemakkelijke keuze voor de oefenmeester. Zijn definitieve keuze kwam te liggen op de volgende spelers: Nick Olij, Ian Maatsen en Quinten Timber. Waarbij vooral de twee laatstgenoemde spelers toch enorm zullen balen. Koeman geeft overduidelijk de voorkeur aan ervaren spelers. Toch hebben zowel Maatsen als Timber een enorm knappe vriendin thuis zitten, die hun zullen steunen bij deze beslissing. Helaas voor het publiek zullen deze dames niet te zien zijn in de stadions van het EK.

Ian Maatsen en vriendin Emely Tuinder mogen niet naar EK

Zowel Timber als Maatsen moeten dus thuisblijven van Ronald Koeman. Hetzelfde geldt voor de dames van beide heren. Emely Tuinder, de vriendin van Maatsen, mag er absoluut zijn. Zo laten Instagram foto’s zien dat de half-Dominicaanse krullenbol een bizar stel pluspunten heeft. Ze is een waanzinnige verschijning en steunt haar vriend en profvoetballer Ian Maatsen te allen tijde. Hoewel haar Ian Maatsen enorm teleurgesteld zal zijn na dit nieuws, heeft hij in ieder geval nog een Champions League finale om naar uit te kijken.

Emely-Tuinder-Ian-Maatsen

Quinten Timber en zijn vriendin Eva Strijers ook niet op EK

Ook Quinten Timber zal balen. Na een uitstekend seizoen bij Feyenoord had de middenvelder waarschijnlijk op een plek in de definitieve selectie gemikt. Maar toch hoeft Timber niet te treuren. Zijn bloedmooie vriendin Eva Strijers weet hoe ze hem moet troosten. De 25-jarige brunette is een prachtige verschijning. Hoewel Quinten geen bal zal aanraken tijdens het EK, lijkt zijn vriendin hem wel van haar ballen te kunnen voorzien. Helaas zal het stel niet te zien zijn in de Duitse stadions.

Meer zien van Emely Tuinder en Eva Strijers doe je op Instagram

Beide dames zijn erg actief op Instagram. Zowel Emely als Eva hebben meer dan 15k aan volgers en lijken veel bezig te zijn met fashion en lifestyle. Wil je nou meer zien van deze spelersvrouwen? Neem dan vooral een kijkje op zowel Emely haar Instagram als Eva haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!