Deze mooie vrouw is enige lichtpuntje in donkere periode voor Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zit ook allemaal niet mee voor Marco Borsato met alle geruchten. Gelukkig kan hij nog wel uitkijken naar zijn dochters GTST debuut.

Het is geen makkelijke periode voor Marco Borsato. Waar hij ooit de grootste en meest geliefde zanger van Nederland was, is hij nu de meest beruchte zanger van Nederland. En niet vanwege de beste redenen. Er gaan natuurlijk de geruchten rond dat Marco zich niet helemaal netjes zou hebben gedragen rondom minderjarige meisjes op de barbecues die hij organiseerde met kandidaten van The Voice en The Voice Kids. Hoewel er nog geen officiële reactie is vanuit Marco begint alles om hem heen langzaam in elkaar te vallen. Gelukkig heeft hij nog een lichtpuntje om naar uit te kijken. Zijn dochter Jada Borsato maakt haar opmars in het populaire programma Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Lees ook: Mooie dochter Marco Borsato maakt enorme stap en scoort droomrol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada Borsato zit in GTST 

Leuk nieuws voor fans van soapserie Goede tijden, slechte tijden. Jada Borsato maakte vandaag op Videoland al haar opwachting in het fictieve plaatsje Meerdijk. De dochter van Leontine en Marco  bracht het nieuws via Instagram zelf naar buiten. ‘Eindelijk mag ik het dan officieel bekendmaken’, schrijft Jada. ‘Ik ben vanaf vandaag te zien als Abby van der Vorst (Abby Rose) in Goede tijden, slechte tijden! Echt superblij dat ik het eindelijk met jullie mag delen!’ De eerste aflevering waar Jada Borsato in te zien is als de populaire influencer Abby Rose, is vandaag al te bekijken op Videoland. Vanaf 9 december is ze in de serie ook op tv te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada zwijgt over geruchten vader Marco Borsato

Deze week stond er een interview tussen Jada en RTL Boulevard plaatsvinden over haar nieuwe rol in GTST. Maar na alle heisa rondom haar vader heeft jada besloten het interview af te zeggen. Jada blijft verassend stil in de media over het hele gebeuren met haar vader. Op zich is dat ook wel logisch. Ze wil haar kansen bij GTST natuurlijk niet meteen verpesten, maar ze kan zich ook niet meteen tegen haar vader keren. Een lastige situatie dus. Jada kiest er voorlopig voor om helemaal niets er over te zeggen.

Jada Borsato staat centraal in ander bizar verhaal

De appel valt blijkbaar niet heel ver van de boom als het om de familie Borsato gaat. Het kanaal Juice Channel, dat ook al de geruchten rondom Marco enorm deden opblazen, komen even met een nieuwe onthulling. Blijkbaar heeft niet alleen vader Marco, maar ook dochter Jada overspel gepleegd het afgelopen jaar. Jada heeft al jaren een relatie en claimt hartstikke gelukkig te zijn met haar vriend. Zo zou ze iets met een jongen gedaan hebben die ze tijdens het stappen via een goede vriendin leerde kennen. En dat kan natuurlijk niet als je thuis een vriend hebt zitten. Jada heeft daar, in tegenstelling tot haar vader, wel op gereageerd. Volgens haar is het allemaal onzin. Tijd zal het leren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!