Home Nieuws Knappe blondine Maddy Janssen kreeg PSV’er Noa Lang zomaar aan het huilen

Knappe blondine Maddy Janssen kreeg PSV’er Noa Lang zomaar aan het huilen

Hoe kreeg PSV-presentatrice Maddy Janssen het voor elkaar om de vaak ondoordringbare voetballer Noa Lang zomaar aan het huilen te krijgen?

Presentatrice van PSV Spelershome maakt Noa Lang aan het huilen

Het werd even lastig voor Noa Lang tijdens een interview dat hij had met Maddy Lang, van PSV Spelershome. De voetballer had het even moeilijk toen Maddy over zijn moeder begon. Hij wist zijn emoties niet onder controle te houden. Als jeugdspeler van Feyenoord en Ajax had Noa het best wel lastig en dealde hij met nare gevoelens. Maar toen Maddy de moeder van Noa Lang erbij haalde, werd het de vleugelspeler een beetje te veel. Kijk maar mee!

Maddy Janssen weet een gevoelige snaar te raken

De blonde presentatrice sprak voor ze het interview had met Noa Lang, met zijn moeder Manon. En daar kamen best wel wat emotionele dingen naar voren: “Ze vertelde dat ze heel trots op je is, dat je je zo staande hebt gehouden. Omdat je depressief zou zijn geworden op die leeftijd en het heel moeilijk vond om dat allemaal mee te maken. Ook voor jou, terwijl jij degene bent waar ze het meeste van houdt.” De tranen beginnen hierna flink te vloeien bij Noa Lang. En dat is ook niet zo gek, bij zo’n diepgaand gesprek.

Wie is Maddy Janssen van PSV TV?

De blondine komt voor veel mensen als een soort verrassing om de hoek kijken. Haar interview met Noa Lang zorgt er nu voor dat ze in de spotlight komt te staan. Maar Maddy is al langer actief bij PSV TV. De Eindhovense schone valt al een tijdje op bij fans van de club. Ze heeft dan ook een ontzettend leuke uitstraling. Het valt te hopen dat het grote publiek ook fan gaat worden van Maddy Janssen, want dat zou betekenen dat we haar vaker terug gaan zien bij meer mainstream programma’s. En dat is wel fijn, want meer zien van deze mooi blondine heeft sowieso wel de voorkeur. Online heeft Maddy op haar Instagram ook een hoop mooie foto’s staan die je kan bewonderen.

De mooie dame laat fans van PSV flink genieten

De fans van PSV vrezen wel een beetje dat het grotere publiek Maddy gaat ontdekken, want dat zou betekenen dat ze haar niet meer voor zichzelf kunnen houden. Fresia Cousiño Arias begon bijvoorbeeld ook bij Ajax TV, maar is inmiddels onmisbaar bij het grote ESPN. Ligt zoiets ook voor Maddy Janssen in het verschiet? Het zou eigenlijk misdadig zijn om deze dame niet aan de het grote publiek te introduceren. Maddy weet met haar charme iedereen die ze tegenkomt helemaal te betoveren. Kijk maar eens naar de foto hierboven om te zien waarom Maddy zo in de smaak valt. De blondine heeft een ontzettend aanstekelijke lach. Daarnaast ziet ze er ook nog eens heel erg interessant uit. Met haar bijzondere pakjes maakt ze het plaatje toch wel compleet. Er zijn genoeg redenen om deze blonde dame te mogen. Voorlopig kan je alleen nog van Maddy genieten op PSV TV, maar de hoop is dat ze binnenkort op meer plaatsen te zien zal zijn. En wanneer je kennismaakt met de charmes van deze presentatrice, dan kan dat alleen maar de logische conclusie zijn.

Mobiele versie afsluiten