Deze gadgets maken je dagelijkse leven makkelijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Black Friday komt er weer aan, dus het is tijd om je bij elkaar gespaarde loon weer gedachteloos uit te geven. Nou ja, gedachteloos; wij hebben in ieder geval al wat tips voor je op het gebied van gadgets. We hebben namelijk wat onderzoek gedaan naar de gadgets die jij absoluut thuis moet hebben liggen om je dagelijkse leven ietwat makkelijker te maken.

Marshall Major IV koptelefoon

Vergeet die AirPods even, Marshall staat eigenlijk al meer dan vijfenvijftig jaar bovenaan de audio-lijst. De Major series bevat meerdere betaalbare over-ear koptelefoons. Hiermee kan je meer dan tachtig uur naar je favoriete beats luisteren, draadloos opladen en de koptelefoons hebben een verbeterd design waardoor je ze op de best mogelijke manier kunt opvouwen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geluidskwaliteit.

marshall headphone

EMBER Mug

Deze kennen we allemaal wel; je hebt je eerste kopje koffie gezet in de ochtend, gaat achter je laptop zitten en vergeet door al het werk volledig dat je bakkie pleur voor je neus staat. Wij hebben hier de oplossing voor; de EMBER Smart Mug. Hierdoor wordt jouw koffie, thee of andere warme drank tot wel drie uur warm gehouden. Als je ‘m op de lader plaatst zelfs wel de hele dag. Je kan ‘m ook in de gaten houden via je smartphone! Zo brand jij in ieder geval nooit of te nimmer meer je tong aan te hete dranken.

ember mug

Oral-B iO Series 9 elektrische tandenborstel

Poets jij je tanden nog met zo’n ouderwetse, echte tandenborstel? Vervang die beste vriend toch eens voor een elektrische variant, da’s veel makkelijker. Daarnaast hebben we nog een tip voor je; de Oral-B iO Series 9. Hiermee kan je, naast je tanden blinkend wit houden, je tandenpoets-proces gamificeren door de 3D tooth tracking-functie.

oral b tandenborstel

Travel Steamer

Niks zo vervelend als een gekreukelde blouse of linnen broek uit je koffer halen op vakantie, als je het item in kwestie net aan wil trekken voor een chique diner. Aangezien een strijkplank en strijkijzer hoogstwaarschijnlijk niet door de douane gaan komen, tippen wij je hier de Travel Steamer. De variant Steamery Cirrus No. 2 werkt zes minuten met de watertank en wordt geleverd met een borsteltje als je delicate stoffen als zijde en wol wil behandelen.

travel steamer

CarLock

Met dit kleine device weet jij op elk moment van de dag waar jouw bolide zich bevindt. Dit apparaatje verbind je met de CarLock app (voor Android en iOS), waarmee je dus kan monitoren wanneer jouw auto in beweging is, wanneer de motor start en zelfs wanneer de accu leeg is. Met de GPS-functie kan je ook, in het onwaarschijnlijke geval dat ‘ie gestolen is, tracken waar je auto heen gaat.

carlock

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...