Deze foto bewijst dat Anouk Maas nog steeds goed in vorm is na Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Maas is behalve een getalenteerde actrice ook nog eens een van de meest fitte mensen in Nederland. Ook na Expeditie Robinson

Actrice Anouk Maas was een van de leukste deelnemers aan het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson. Op het eiland bleek wel hoe erg goed Anouk in vorm was. En dat heeft ze te danken aan al die yoga oefeningen die ze in haar vrije tijd graag doet. Ook na Expeditie Robinson blijft ze daardoor enorm goed in vorm. Van al haar spannende yoga poses deelt Anouk gelukkig ook foto’s op haar social media. Zo kan iedereen mee doen of mee genieten van de bijzondere posities van Anouk.

Lees ook: Britte Lagcher bewijst dat live Expeditie Robinson-finale in studio een heel slecht idee is
Anouk is de yoga goeroe van Nederland

Als je vragen hebt over yoga of nieuwe posities aan wilt leren of lekker je hoofd leeg wilt maken, dan is Anouk jouw aanknopingspunt. De vrouw met de prachtige krullen weet meer van yoga en ontspanning dan elke andere vrouw in Nederland. Ze deelt die kennis dan ook graag door middel van leuke foto’s en video’s, waar haar volgers kunnen zien hoe ze bepaalde oefeningen moeten uitvoeren. Ook als je niet van yoga houdt zijn de foto’s en video’s van Anouk een aanrader. In haar strakke yoga pakjes is Anouk namelijk een feest voor het oog. Het zal je ongetwijfeld al wel opgevallen zijn. Anouk doet de meest verleidelijke poses onder de noemer van ontspanning en mindfulness. Dat die poses erg leuk zijn om naar te kijken is alleen maar bijzaak voor Anouk. Het stoort haar gelukkig niet, want ze blijft doorgaan met het posten van spannende poses.
Anouk maakt stralende foto na haar yoga sessie

Als er iets is dat Anouk Maas laat stralen, dan is het wel een intensieve yoga sessie. Dat is precies wat ze nodig heeft om lekker in haar vel te zitten. En dat zie je meteen. Als Anouk een foto maakt tijdens of na haar momentje yoga, dan straalt ze van top tot teen. Het is dan net alsof je een compleet ander persoon voor je ziet. En wat voor een persoon. Anouk haar ogen glunderen helemaal na yoga. Haar ziet er enorm ontspannen uit en ze kijkt intens gelukkig. Anouk Maas is het levende bewijs dat yoga goed voor je is. Eigenlijk zouden meer mensen het dus uit moeten proberen. Anouk gaat er ook zeker mee door. Ze heeft namelijk nog gewoon een manier nodig om in vorm te blijven nu ze niet meer in Expeditie Robinson zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!