Deze fijne plaatjes maken ook lekkere muziek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke week komt Spotify met een lekkere playlist van nieuwe muziek en daar zitten leuke plaatjes tussen.

Camila Cabello

Je kan een getalenteerde zangeres zijn, er niet uit zien en toch succes hebben. Het kan. (Kennen we Susan Boyle nog?) Maar het is meer uitzondering dan regel. Camila Cabello is eerder de regel. De Cubaans-Amerikaanse kreeg nog een zetje in de juiste richting door zich te koppelen aan Shawn Mendes, wat zeker geen pr-stunt was, maar echte liefde hoor!

Charlotte Lawrence

Je kan puur op basis van zangtalent succesvol worden. Het kan. Maar je kan ook rijke Hollywood-ouders hebben die je ‘helpen’. Charlotte Lawrence is de dochter van Bill Lawrence en Christa Miller. Respectievelijk de producer van verschillende succesvolle comedyseries en een actrice. Met zulke ouders zit het met de genen wel goed. En is het niet moeilijk om de aandacht te trekken van platenlabels. Vader Lawrence schuift, net als vader Swift, even wat flappen onder de tafel en dochterlief heeft een zangcarrière.

Jhené Aiko

Jhené Aiko heeft een moeder met Spaans, Dominicaans en Japans bloed en haar vader is van Indiaanse, Afro-Amerikaanse, Duits-Amerikaanse en Joodse afkomst. Volg je het nog? Kansenspreiding heet dat. Ze kan uit een lading vaten tappen voor inspiratie. Van Afro-Amerikaanse soul tot Indiaans ritme en van Spaanse salsa tot Joodse klezmer.

Princess Nokia

Princess Nokia’s naam verwijst naar haar verleden als wietkoerier in Harlem. Daar was ze vergroeid met haar Nokia om zo geen telefoontje van een klant te missen. Pas wel op met wat je zegt tegen deze uitgesproken feministe. Ze gooit zo hete soep in je gezicht.

New Music Friday

De populaire afspeellijst van Spotify is zo te zien een uitstekende plek om nieuw talent te vinden. Wanneer je wil weten of deze artiesten ook andere zintuigen prikkelen: check het lijstje hieronder!

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.