Deze fijne plaatjes maken ook lekkere muziek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke week komt Spotify met een lekkere playlist van nieuwe muziek en daar zitten leuke plaatjes tussen.

Camila Cabello

Je kan een getalenteerde zangeres zijn, er niet uit zien en toch succes hebben. Het kan. (Kennen we Susan Boyle nog?) Maar het is meer uitzondering dan regel. Camila Cabello is eerder de regel. De Cubaans-Amerikaanse kreeg nog een zetje in de juiste richting door zich te koppelen aan Shawn Mendes, wat zeker geen pr-stunt was, maar echte liefde hoor!

Charlotte Lawrence

Je kan puur op basis van zangtalent succesvol worden. Het kan. Maar je kan ook rijke Hollywood-ouders hebben die je ‘helpen’. Charlotte Lawrence is de dochter van Bill Lawrence en Christa Miller. Respectievelijk de producer van verschillende succesvolle comedyseries en een actrice. Met zulke ouders zit het met de genen wel goed. En is het niet moeilijk om de aandacht te trekken van platenlabels. Vader Lawrence schuift, net als vader Swift, even wat flappen onder de tafel en dochterlief heeft een zangcarrière.

Jhené Aiko

Jhené Aiko heeft een moeder met Spaans, Dominicaans en Japans bloed en haar vader is van Indiaanse, Afro-Amerikaanse, Duits-Amerikaanse en Joodse afkomst. Volg je het nog? Kansenspreiding heet dat. Ze kan uit een lading vaten tappen voor inspiratie. Van Afro-Amerikaanse soul tot Indiaans ritme en van Spaanse salsa tot Joodse klezmer.

Princess Nokia

Princess Nokia’s naam verwijst naar haar verleden als wietkoerier in Harlem. Daar was ze vergroeid met haar Nokia om zo geen telefoontje van een klant te missen. Pas wel op met wat je zegt tegen deze uitgesproken feministe. Ze gooit zo hete soep in je gezicht.

New Music Friday

De populaire afspeellijst van Spotify is zo te zien een uitstekende plek om nieuw talent te vinden. Wanneer je wil weten of deze artiesten ook andere zintuigen prikkelen: check het lijstje hieronder!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten