Deze fijne plaatjes maken ook lekkere muziek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke week komt Spotify met een lekkere playlist van nieuwe muziek en daar zitten leuke plaatjes tussen.

Camila Cabello

Je kan een getalenteerde zangeres zijn, er niet uit zien en toch succes hebben. Het kan. (Kennen we Susan Boyle nog?) Maar het is meer uitzondering dan regel. Camila Cabello is eerder de regel. De Cubaans-Amerikaanse kreeg nog een zetje in de juiste richting door zich te koppelen aan Shawn Mendes, wat zeker geen pr-stunt was, maar echte liefde hoor!

Charlotte Lawrence

Je kan puur op basis van zangtalent succesvol worden. Het kan. Maar je kan ook rijke Hollywood-ouders hebben die je ‘helpen’. Charlotte Lawrence is de dochter van Bill Lawrence en Christa Miller. Respectievelijk de producer van verschillende succesvolle comedyseries en een actrice. Met zulke ouders zit het met de genen wel goed. En is het niet moeilijk om de aandacht te trekken van platenlabels. Vader Lawrence schuift, net als vader Swift, even wat flappen onder de tafel en dochterlief heeft een zangcarrière.

Jhené Aiko

Jhené Aiko heeft een moeder met Spaans, Dominicaans en Japans bloed en haar vader is van Indiaanse, Afro-Amerikaanse, Duits-Amerikaanse en Joodse afkomst. Volg je het nog? Kansenspreiding heet dat. Ze kan uit een lading vaten tappen voor inspiratie. Van Afro-Amerikaanse soul tot Indiaans ritme en van Spaanse salsa tot Joodse klezmer.

Princess Nokia

Princess Nokia’s naam verwijst naar haar verleden als wietkoerier in Harlem. Daar was ze vergroeid met haar Nokia om zo geen telefoontje van een klant te missen. Pas wel op met wat je zegt tegen deze uitgesproken feministe. Ze gooit zo hete soep in je gezicht.

New Music Friday

De populaire afspeellijst van Spotify is zo te zien een uitstekende plek om nieuw talent te vinden. Wanneer je wil weten of deze artiesten ook andere zintuigen prikkelen: check het lijstje hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten