Deze fijne plaatjes maken ook lekkere muziek

Datum: 

Categorie:

Elke week komt Spotify met een lekkere playlist van nieuwe muziek en daar zitten leuke plaatjes tussen.

Camila Cabello

Je kan een getalenteerde zangeres zijn, er niet uit zien en toch succes hebben. Het kan. (Kennen we Susan Boyle nog?) Maar het is meer uitzondering dan regel. Camila Cabello is eerder de regel. De Cubaans-Amerikaanse kreeg nog een zetje in de juiste richting door zich te koppelen aan Shawn Mendes, wat zeker geen pr-stunt was, maar echte liefde hoor!

Charlotte Lawrence

Je kan puur op basis van zangtalent succesvol worden. Het kan. Maar je kan ook rijke Hollywood-ouders hebben die je ‘helpen’. Charlotte Lawrence is de dochter van Bill Lawrence en Christa Miller. Respectievelijk de producer van verschillende succesvolle comedyseries en een actrice. Met zulke ouders zit het met de genen wel goed. En is het niet moeilijk om de aandacht te trekken van platenlabels. Vader Lawrence schuift, net als vader Swift, even wat flappen onder de tafel en dochterlief heeft een zangcarrière.

Jhené Aiko

Jhené Aiko heeft een moeder met Spaans, Dominicaans en Japans bloed en haar vader is van Indiaanse, Afro-Amerikaanse, Duits-Amerikaanse en Joodse afkomst. Volg je het nog? Kansenspreiding heet dat. Ze kan uit een lading vaten tappen voor inspiratie. Van Afro-Amerikaanse soul tot Indiaans ritme en van Spaanse salsa tot Joodse klezmer.

Princess Nokia

Princess Nokia’s naam verwijst naar haar verleden als wietkoerier in Harlem. Daar was ze vergroeid met haar Nokia om zo geen telefoontje van een klant te missen. Pas wel op met wat je zegt tegen deze uitgesproken feministe. Ze gooit zo hete soep in je gezicht.

New Music Friday

De populaire afspeellijst van Spotify is zo te zien een uitstekende plek om nieuw talent te vinden. Wanneer je wil weten of deze artiesten ook andere zintuigen prikkelen: check het lijstje hieronder!

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...