Deze EK-sterren zien we volgend jaar pas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het EK Voetbal is een jaar uitgesteld wegens het coronavirus. Organisator UEFA verplaatst het voetbalfeestje naar de zomer van 2021. Dat betekent dat we nog een jaar moeten wachten totdat we onze sterren op het veld én de tribune kunnen aanschouwen.

Eindelijk was het zo ver. Nederland haalde voor het eerst sinds jaren weer een eindtoernooi. Eindelijk mochten we weer juichen voor onze leeuwen. Geen scheidsrechter, slechte loting of ander voetbalcliché kon ons meer ‘naaien’. Tot dat dekselse coronavirus verscheen. Nu gaat ook de hele voetbalzomer op lockdown.

Dat is niet alleen een doodsteek voor de voetballiefhebber. Ook voor de ’toeschouwers’ van specifieke tribuneklanten kan het een lange zomer worden. Een kleine impressie van wat wij aankomende zomer moeten gaan missen…

Lees ook: Wie is de mooiste voetbalvrouw?

Voor ons geen acties van Frenkie de Jong

Niemand die De Ligt uitdoet na een overwinning

Berg wijn maar op, zonder Steven valt er weinig te vieren

Dus uit verveling met Donny mee op Bergkamp?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!