Deze drie sprookjesfiguren in de Efteling overwegen ook borstvergroting na succesvolle behandeling Doornroosje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De borstvergroting van Doornroosje is vlekkeloos verlopen. Wordt het nu ook tijd voor Roodkapje, Sneeuwwitje en Grietje om hun pluspunten eens flink te laten uitbreiden?

Doornroosje was het eerste sprookjesfiguur dat aan plastische chirurgie mocht geloven. Hoewel ze al 72 jaar in een diepe slaap ligt te wachten op een kus, heeft ze toch haar genotsheuvels laten vergroten. De kans is nu toch wel groter dat de prins Doornroosje een kus zal geven op haar boezem in plaats van haar mond. Weliswaar zijn ze wat puntiger geworden, maar het zijn toch flinke joekels waar de bezoekers met volle teuge van kunnen genieten. Op sociale media lijken mensen enthousiast te zijn over de aanwinsten van Doornroosje. Wordt het daarom niet een keer tijd voor haar collega’s om ook eens wat te laten doen aan hunzelf?

Deze drie sprookjesfiguren in de Efteling overwegen ook borstvergroting na succesvolle behandeling Doornroosje

Naast Doornroosje overweegt ook Roodkapje haar voorgevel op te laten lappen. Hoewel de moeder van Roodkapje hier fel op tegen is, lijkt Roodkapje haar zin door te laten zetten. Hiermee doet ze de wolf een plezier. Doordat haar voorwerpen nog vleziger worden, zal de wolf nog meer vlees krijgen om beet te pakken. In het bed van grootmoeder zal de wolf Roodkapje met huid en haar verslinden, voordat hij haar opeet.

Niet alleen Roodkapje maar ook Sneeuwwitje overweegt plastische chirurgie. Hiermee zal ze de zeven dwergen een enorm plezier doen. In het kleine huisje van de dwergen zullen de opgeblazen meloenen ongetwijfeld in de gezichten kletteren van de dwergen. Het zal zo erg worden dat de dwergen niet willen dat Sneeuwwitje ooit nog hun huisje uitgaat. Een iemand zal hier natuurlijk niet blij mee zijn: de stiefmoeder van Sneeuwwitje. Ze zal Sneeuwwitje dan ook weer willen betoveren. Maar dat gaat niet lukken, want Sneeuwwitje zal de wereld betoveren met haar nieuwe goddelijke vormen. Dus als de stiefmoeder aan de spiegel vraagt: ””Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de grootste pluspunten van ’t hele land?”, is het antwoord duidelijk. Ze zal zich een hoedje schrikken als ze van de spiegel hoort dat dit natuurlijk Sneeuwwitje is.

Hans heeft ook graag dat Grietje onder het mes gaat. Zo hoopt hij zijn zuster over te halen om haar achterwerk te laten doen. Hans heeft een voorgevoel dat zijn ouders hun willen dumpen en daarom wilt hij voorbereid zijn. Zodra hij alleen is met Grietje in het bos, moet Hans wel een mooi uitzicht hebben en zo nu en dan nog wat vast kunnen pakken. Een huis van snoep is dan ook niet meer nodig, omdat Hans onderweg al een hoop te snoepen heeft met die flinke kiezelstenen van Grietje.

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...