Deze BN’ers zitten in pak van Eekhoorn en Nijlpaard bij The Masked Singer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Masked Singer houdt iedereen in Nederland bezig. Wie zit er in de vreemde pakken op het podium?

Wie doen mee aan The Masked Singer?

Het houdt Nederland al even in de greep, het programma The Masked Singer. Sinds het op televisie is verschenen is het een waar fenomeen geworden. En de mensen thuis zitten de hele tijd zichzelf af te vragen wie er nou schuilgaan achter de pakken op het podium. Daar bestaan natuurlijk de wildste theorieën over. En die zijn allemaal even op een rijtje gezet door het kanaal ‘Reality FBI’. Zij proberen er door slim speurwerk achter te komen wie meedoen aan deze competitie.

De meest gegokte namen van The Masked Singer op een rij

Het kanaal ‘Reality FBI’ heeft even op een rijtje gezet welke BN’ers er waarschijnlijk in de pakken zitten bij The Masked Singer, gebaseerd op wat kijkers vermoeden. Vaak klopt dat wel, want de kijker doet het eigenlijk altijd beter met raden dan de jury in het programma. Dat betekent dat er een grote kans is dat de namen die je hieronder leest ook daadwerkelijk in het programma zitten. En sommige zijn best logisch, maar er zitten ook een aantal verrassende namen tussen.

Is Marieke Elsinga de Eekhoorn?

Vooral bij de Eekhoorn wordt ongelooflijk veel gespeculeerd door fans van het programma. Waar je ook kijkt, men lijkt het eens: Marieke Elsinga zit in het Eekhoorn-pak bij The Masked Singer. Vrijwel alle hints slaan op de presentatrice, die qua postuur bovendien ook overeenkomt met de persoon in het pak.

Het Nijlpaard is Emma Wortelboer

Ook bij het Nijlpaard lijken de kijkers het eens: dat is Emma Wortelboer! Er zitten een aantal Songfestival-hints in, en ook de andere aanwijzingen lijken op Emma Wortelboer te slaan.

Rico Verhoeven in The Masked Singer?

Als de voorspelling hierboven klopt, dan zit niemand minder dan Rico Verhoeven in het pak van de walrus. En dat zou toch wel weer grappig zijn, aangezien je dat totaal niet zoekt achter de kickbokser. Er zitten nog wel meer verrassende gokjes bij in de lijst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!