Deze bazige vrouwen hebben hun dag vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat een contrast. Gisteren was het de ‘Dag van de ’, maar vandaag  is het Internationale Vrouwendag. Laten we daarom net zoals Bassie van Adriaan even aan de binnenkant van de oogjes bekijken hoe het eruit zal zien als er meer vrouwen aan de top zouden staan. En, welke vrouwen dan?

Mocht je jezelf afvragen wat de reden is van de Internationale Vrouwendag, dan zul je even terug moeten naar het jaar 1911, dat was namelijk het eerste jaar dat het gevierd werd. Waarom? Omdat mannen nou eenmaal graag een dikke vinger in de pap willen hebben. Logisch dus dat de vrouwtjes terug begonnen te knokken!

Rattenvanger van Den Haag

Oké, ze is is weliswaar gestopt als politicus en partijleider van de Partij van de Dieren, maar Marianne Thieme is nog steeds een charismatische vrouw die haar principes goed heeft weten te verdedigen tussen alle ratjes in Den Haag. Tel daarbij op dat ze niet alleen figuurlijk een knappe kop heeft, maar ook letterlijk, en je weet waarom we deze dame wel zien zitten.

Deze powervrouw zou best wel wat meer touwtjes in handen zou mogen hebben. Of de zweep… Hé, laat ons ook eens dromen!

(Lees verder onder de afbeelding)
Carrièretijger

Nu we het toch over vrouwen met ballen hebben – vrouwen die ergens voor staan en een klein beetje angst inboezemen bij de gemiddelde man, dan mag de naam Eva Jinek natuurlijk niet ontbreken.

Als echte carrièretijger en succesvol talkshowhost van inmiddels RTL, is ze niet bang om pijnlijke onderwerpen aan te snijden en politici uit Den Haag eens flink aan de tand te voelen als ze weer eens met een mooi verhaaltje komen. Ook zwetsende BN’ers komen trouwens niet zonder kleerscheuren zo’n avondje Jinek door.

Als ex-vriendin van Nederlands bekendste voormalig advocaat Bram Moskowicz en onze eigen Crocodile Hunter Freek Vonk, heeft ze wellicht een bijzondere keuze betreft partners. Tegenwoordig is zij het mannetje van de relatie. Weet iemand überhaupt hoe die vent van haar heet? Precies! Go Eva!

Lees meer: Perfecte activiteiten voor op de #DagVanDeErectie

Latijns temperament

Je zult niet alleen terug de tijd in moeten als je het ontstaan van de Internationale Vrouwendag wilt zien. Je zult ook terug moeten naar de tijd van Koningen en Koninginnen. Toen blauw bloed nog iets bijzonders was. Nu, in 2020, is onze Koning meer een mascotte dan een almachtige leider. En wie had gedacht dat deze ‘mascotte’ een vrouw als Máxima Zorreguieta aan de haak zou slaan?

Dat deze latina met haar Zuid-Amerikaanse temperament gevallen is voor de charmes van onze Willy, is wellicht de enige kwetsbaarheid die we haar kunnen toerekenen. Verder hoort Maxima in de absolute top van de onafhankelijke powervrouwen. Wij weten met z’n allen donders goed wie de broek aan heeft in huize Oranje…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!