Deze 7 foto’s van Katja Schuurman vindt ze zelf hopelijk minder lelijk; haar volgers smullen ervan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman wordt door de meeste mannen van Nederland aanbeden als een van de mooiste vrouwen ter wereld, maar zelf denkt ze er anders over. 

Katja Schuurman deelt een bijzondere foto van zichzelf online. Ze schrijft erbij: “Nooit gedacht dat ik deze foto ooit zelf zou delen. Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto, en haatte het dat ik hem, omdat hij blijkbaar in fotobase van heel veel media zat, steeds weer terug zag bij allerlei artikelen over mij.” Katja is misschien geen fan, maar haar volgers snappen er helemaal niks van. De foto is ontzettend mooi. Katja ziet er op het plaatje, dat praktisch aan het begin van haar carrière gemaakt is, gewoon ontzettend goed uit. Kijk hieronder maar, daar kan je hem namelijk zien. Hopelijk kunnen de komende zeven foto’s Katja ervan overtuigen dat ze nog altijd een van de mooiste dames van het land is.

De ondeugende blik van Katja Schuurman is betoverend goed

Katja weet op haar foto’s altijd een mysterieuze en altijd een beetje een ondeugende blik op te zetten. En daar kan je eigenlijk alleen maar van genieten. De mooie actrice betovert met deze blik duizenden mannen tegelijk. De blik doet het absoluut goed op foto’s!

De lach van Katja Schuurman is aanstekelijk

Als je Katja ziet lachen op een foto, dan wordt je eigenlijk vanzelf alweer een beetje vrolijk. Dat gebeurt gewoon meteen. En daarmee bewijst Katja maar weer dat ze niet heel veel hoeft te doen of te laten zien op een foto om andere mensen er blij mee te maken.

Deze romantische foto van Katja doet iedereen smelten

Katja Schuurman laat ook graag haar romantische kant zien op haar foto’s. Dat blijkt wel uit het plaatje hieronder, waarop ze verliefd een bloem wegblaast. Bij veel mannen doet dit toch wel hun hartje smelten. Al is het natuurlijk makkelijk om te vallen voor de charmes van Katja.

Katja Schuurman heeft een prachtige bos krullen

De mooie actrice imponeert meteen met haar geweldige kapsel. Haar indrukwekkende bos krullen ligt bij de meeste mannen erg goed in de smaak. Op de foto ziet het er vaak al helemaal leuk uit!

Katja Schuurman weet zich altijd perfect te kleden

Als er iets is waarmee Katja snel indruk maakt op haar foto’s, dan is het wel haar geweldige kledingkeuze. De mooie actrice weet met het grootste gemak haar fans tevreden te stellen met allemaal mooie jurkjes, pakjes en topjes. Het lijkt Katja ook allemaal zonder moeite geweldig te staan.

Nog een laatste foto uit de oude doos dan

Katja Schuurman is misschien minder blij met oude foto’s van zichzelf, maar haar volgers vinden het juist leuk om te zien. Als ze al iets bewijzen, is het dan Katja nog steeds net zo mooi is als vroeger. Sterker nog, ze ziet er misschien nog wel mooier uit ook! Met haar foto’s weet Katja in ieder geval nog altijd haar fans te betoveren. Die vinden het erg fijn om al die mooie plaatjes van de actrice te kunnen zien.

Op Instagram staan nog meer mooie foto’s van Katja Schuurman

Als je nou geen genoeg van Katja Schuurman kan krijgen, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...