Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

De geweldige science-fiction show Westworld komt weer terug naar HBO Max met zijn vierde seizoen. De show wordt over het algemeen gezien als een van de betere televisieprogramma’s van de afgelopen tien jaar en het is niet heel lastig om te zien waarom. Het programma heeft een spannend plot waar mensen naar willen blijven kijken en een geweldig cast. En in die cast zitten een aantal vrouwen die het zeker de moeite waard maken om snel de vorig drie seizoenen nog te bingewatchen.

Lees ook: Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westworld (@westworldhbo)

Westworld Seizoen 4 op HBO Max!

Binnenkort kan je dus weer genieten van een van de meest spannende shows om te streamen, wanneer Westworld terugkeert voor seizoen 4. En dat seizoen kan je tegenwoordig heel makkelijk bekijken op HBO Max. Nu HBO Max ook in Nederland geïntroduceerd is, wordt het kijken van al je favoriete shows nog net even een stukje makkelijker gemaakt.

Welke Westworld acteurs binnenkort te zien bij HBO Max in nieuwe seizoen?

Natuurlijk keren er weer veel vaste gezichten van Westworld terug in het nieuwe seizoen. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat je weer van dezelfde prachtige actrices mag gaan genieten. En wie wil dat nu niet? De meest bijzondere Westworld dames zetten we hieronder nog even voor je op een rij.

#1 Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood is de dame waar het bij Westworld allemaal om draait. Haar personage Dolores is namelijk de aanstichter van alle gebeurtenissen uit de serie. En natuurlijk is er voor dit belangrijke personage een ontzettend getalenteerde en knappe dame gecast. Evan is een van de meeste aantrekkelijke actrices op de Amerikaanse televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westworld (@westworldhbo)

#2 Tessa Thompson

Je kent Tessa Thompson waarschijnlijk van haar rol in de MCU, en dan voornamelijk uit Thor: Ragnarok. Maar deze knappe actrice kan nog veel meer dan alleen een superheldin spelen. Dat bewijst ze wel met het ijzersterke acteerwerk dat ze neerzet in Westworld. Natuurlijk ziet ze er de hele serie lang ook nog eens fantastisch uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westworld (@westworldhbo)

#3 Angela Sarafyan

Angela Sarafyan is een van de meest verrassende vrouwen op beeld. Ze heeft iets bijzonders over zich met haar prachtige lichaam en lieve, maar ook zeker verleidelijke gezicht. Angela heeft een van de meest interessante rollen in Westworld te pakken en ze weet die nog eens perfect te vervullen. Angela mag dus tot een van de grootste actrices gerekend worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westworld (@westworldhbo)

#4 Thandie Newton

Misschien wel de meest getalenteerde van alle actrices op de lijst is de Britse Thandie Newton. Met haar rol in Westworld zet ze een van de sterkste personages in televisiegeschiedenis neer. Ook is Thandie absoluut prachtig om naar te mogen kijken. Het is dankzij haar helemaal geen straf om Westworld te moeten bingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westworld (@westworldhbo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!