Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

De geweldige science-fiction show Westworld komt weer terug naar HBO Max met zijn vierde seizoen. De show wordt over het algemeen gezien als een van de betere televisieprogramma’s van de afgelopen tien jaar en het is niet heel lastig om te zien waarom. Het programma heeft een spannend plot waar mensen naar willen blijven kijken en een geweldig cast. En in die cast zitten een aantal vrouwen die het zeker de moeite waard maken om snel de vorig drie seizoenen nog te bingewatchen.

Lees ook: Netflix: 3 redenen waarom je seizoen 3 van The Umbrella Academy MOET kijken

Westworld Seizoen 4 op HBO Max!

Binnenkort kan je dus weer genieten van een van de meest spannende shows om te streamen, wanneer Westworld terugkeert voor seizoen 4. En dat seizoen kan je tegenwoordig heel makkelijk bekijken op HBO Max. Nu HBO Max ook in Nederland geïntroduceerd is, wordt het kijken van al je favoriete shows nog net even een stukje makkelijker gemaakt.

Welke Westworld acteurs binnenkort te zien bij HBO Max in nieuwe seizoen?

Natuurlijk keren er weer veel vaste gezichten van Westworld terug in het nieuwe seizoen. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat je weer van dezelfde prachtige actrices mag gaan genieten. En wie wil dat nu niet? De meest bijzondere Westworld dames zetten we hieronder nog even voor je op een rij.

#1 Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood is de dame waar het bij Westworld allemaal om draait. Haar personage Dolores is namelijk de aanstichter van alle gebeurtenissen uit de serie. En natuurlijk is er voor dit belangrijke personage een ontzettend getalenteerde en knappe dame gecast. Evan is een van de meeste aantrekkelijke actrices op de Amerikaanse televisie.

#2 Tessa Thompson

Je kent Tessa Thompson waarschijnlijk van haar rol in de MCU, en dan voornamelijk uit Thor: Ragnarok. Maar deze knappe actrice kan nog veel meer dan alleen een superheldin spelen. Dat bewijst ze wel met het ijzersterke acteerwerk dat ze neerzet in Westworld. Natuurlijk ziet ze er de hele serie lang ook nog eens fantastisch uit.

#3 Angela Sarafyan

Angela Sarafyan is een van de meest verrassende vrouwen op beeld. Ze heeft iets bijzonders over zich met haar prachtige en lieve, maar ook zeker verleidelijke gezicht. Angela heeft een van de meest interessante rollen in Westworld te pakken en ze weet die nog eens perfect te vervullen. Angela mag dus tot een van de grootste actrices gerekend worden.

#4 Thandie Newton

Misschien wel de meest getalenteerde van alle actrices op de lijst is de Britse Thandie Newton. Met haar rol in Westworld zet ze een van de sterkste personages in televisiegeschiedenis neer. Ook is Thandie absoluut prachtig om naar te mogen kijken. Het is dankzij haar helemaal geen straf om Westworld te moeten bingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...