Deze 3 dingen verklapten al dat Vandaag Inside comeback ging maken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk komt het prachtige programma Vandaag Inside gewoon weer terug op de buis. Maar dat had je natuurlijk kunnen weten. 

Het is feest, want de heren van Vandaag Inside gaan toch door met het maken van hun spectaculaire programma. Na de controversiele kaars-uitspraak van Johan leek het er even op dat de heren nooit meer televisie konden maken. Maar ze hebben zich door de crisis heen geslagen en zijn sterker dan ooit. Vanaf maandag keren ze terug met hun heerlijke praat programma en dan kan je weer genieten van het gouden trio. Al waren de tekenen van de terugkeer van Vandaag Inside wel erg duidelijk.

Lees ook: Johan Derksen onthult reden voor schokkende comeback Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

1. de doorlopende website en Instagram

De website en het instagramkanaal van Vandaag Inside bleven op volle toeren doordraaien. Elk uur kwamen er verse nieuwtjes, over voetbal en meer. Dat zou natuurlijk gek zijn als het programma per abuis zo zijn gestopt. Dus was er meteen al duidelijk dat er meer speelde. Dus het was voor de trouwe volgers van Vandaag Inside ook helemaal niet zo’n schok dat de mannen weer konden beginnen. Er werden ook véél berichten over reacties op het ‘stoppen’ van de show geplaatst, wat toch wel een beetje voorsorteerde op een mogelijke ‘return’. Die blijkt er nu eindelijk te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

2. De stilte van de bromsnor

Johan Derksen bleef tot de aankondiging dat het programma weer terug zou komen wel erg stil over een mogelijke terugkomst. Hij was daarbij natuurlijk niet de enige. De rest hield ook wijselijk zijn mond. De hoofdrolspelers (Johan, René en Wilfred) hielden zich wel héél stil. En dat is lichtelijk ongebruikelijk voor deze mannen. Dus al gauw speelde het idee dat ze terug zouden komen. Het verhaal zou in ieder geval nog een staartje krijgen/

3. Vandaag Inside scoort hoge cijfers

Er is momenteel nog geen direct plan B vanuit SBS om de kijkcijfers van hun best scorende programma op te kunnen vangen. Ze lopen op dit moment namelijk een hoop kijkcijfers terug, omdat mensen sinds de afwezigheid van de bromsnor niet meer zo’n interesse tonen in de zender. Er was ook nog niks bekend over een eventuele doorstart met Hélène Hendriks. Er werd achter de schermen duidelijk nog druk gediscussieerd over een mogelijke comeback van de drie heren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Vandaag Inside komt dus terug

Er waren dus genoeg voortekenen dat het programma eindelijk weer een keer terug zou keren, maar dat blijkt nu wat sneller te zijn dan gedacht. Dat is op zich ook niet erg, want hun fans staan al helemaal klaar om zoveel mogelijk content rondom Johan en de rest voor hun netvlies te krijgen. Hoe meer zij zien van Johan Derksen, des te gelukkiger zij worden. Johan is toch wel een groo onderdeel geworden van mensen hun routine. Daar kan je ook niet zomaar overheen komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.