Deze 3 dingen verklapten al dat Vandaag Inside comeback ging maken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk komt het prachtige programma Vandaag Inside gewoon weer terug op de buis. Maar dat had je natuurlijk kunnen weten. 

Het is feest, want de heren van Vandaag Inside gaan toch door met het maken van hun spectaculaire programma. Na de controversiele kaars-uitspraak van Johan leek het er even op dat de heren nooit meer televisie konden maken. Maar ze hebben zich door de crisis heen geslagen en zijn sterker dan ooit. Vanaf maandag keren ze terug met hun heerlijke praat programma en dan kan je weer genieten van het gouden trio. Al waren de tekenen van de terugkeer van Vandaag Inside wel erg duidelijk.

Lees ook: Johan Derksen onthult reden voor schokkende comeback Vandaag Inside

1. de doorlopende website en Instagram

De website en het instagramkanaal van Vandaag Inside bleven op volle toeren doordraaien. Elk uur kwamen er verse nieuwtjes, over voetbal en meer. Dat zou natuurlijk gek zijn als het programma per abuis zo zijn gestopt. Dus was er meteen al duidelijk dat er meer speelde. Dus het was voor de trouwe volgers van Vandaag Inside ook helemaal niet zo’n schok dat de mannen weer konden beginnen. Er werden ook véél berichten over reacties op het ‘stoppen’ van de show geplaatst, wat toch wel een beetje voorsorteerde op een mogelijke ‘return’. Die blijkt er nu eindelijk te zijn.
2. De stilte van de bromsnor

Johan Derksen bleef tot de aankondiging dat het programma weer terug zou komen wel erg stil over een mogelijke terugkomst. Hij was daarbij natuurlijk niet de enige. De rest hield ook wijselijk zijn mond. De hoofdrolspelers (Johan, René en Wilfred) hielden zich wel héél stil. En dat is lichtelijk ongebruikelijk voor deze mannen. Dus al gauw speelde het idee dat ze terug zouden komen. Het verhaal zou in ieder geval nog een staartje krijgen/

3. Vandaag Inside scoort hoge cijfers

Er is momenteel nog geen direct plan B vanuit SBS om de kijkcijfers van hun best scorende programma op te kunnen vangen. Ze lopen op dit moment namelijk een hoop kijkcijfers terug, omdat mensen sinds de afwezigheid van de bromsnor niet meer zo’n interesse tonen in de zender. Er was ook nog niks bekend over een eventuele doorstart met Hélène Hendriks. Er werd achter de schermen duidelijk nog druk gediscussieerd over een mogelijke comeback van de drie heren.

Vandaag Inside komt dus terug

Er waren dus genoeg voortekenen dat het programma eindelijk weer een keer terug zou keren, maar dat blijkt nu wat sneller te zijn dan gedacht. Dat is op zich ook niet erg, want hun fans staan al helemaal klaar om zoveel mogelijk content rondom Johan en de rest voor hun netvlies te krijgen. Hoe meer zij zien van Johan Derksen, des te gelukkiger zij worden. Johan is toch wel een groo onderdeel geworden van mensen hun routine. Daar kan je ook niet zomaar overheen komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!