Deelnemer Het Perfecte Plaatje schokt kijker met zeer foto in de natuur: ‘Écht hoogtepunt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Perfecte Plaatje haalt regelmatig het nieuws met intrigerende en soms zelfs foto’s die door bekende kandidaten gemaakt worden. Deze week maakte één deelnemer het wel héél bont!

Niek Roozen maakt spannende foto tijdens Het Perfecte Plaatje

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is in volle gang en Niek Roozen doet zijn uiterste best om de beste plaatjes van de week te schieten. De acteur was opzoek naar een mooie plek in de natuur om zijn shoot te houden. Tijdens deze zoektocht komt hij een groep paarden tegen. Hij besluit dat dit het ideale beeld is om te gebruiken voor zijn opdracht. Hij raakt meteen enthousiast over de wilde paarden en begint meteen met klikken. Niek verwacht natuurlijk dat het gewoon een lieflijke reeks natuurfoto’s gaat worden. Zo begon de shoot van Niek ook, tot dat de paarden dachten dat het leuk was om de boel even iets pikanter te maken. Twee paarden kregen ineens ‘zin’, en gaven Niek een exclusief en vrij spannend showtje. Terwijl één van de knollen vol achterop de rug van een merrie sprong kon Niek z’n geluk niet op. Hij schreeuwde het uit: ‘Ja, ja, ja! Dit is écht het hoogtepunt!’ Na een tijdje flink klikken met zijn camera, en een high five met zijn begeleider, kon hij huiswaarts met een rolletje vol schitterende kiekjes.

Foto van ‘gereedschap’ van paard

Niek is na de shoot ook helemaal overdonderd door de beelden die hij zojuist geschoten heeft. Hij heeft het “gereedschap” heel scherp op beeld staan zegt hij. Niek gaat ook nog even in op de grootte ervan en zegt dat het groter is dan zijn camera. Dit is toch wel een uniek hoogtepuntje van het programma dat niet snel meer overtroffen zal worden. Goed geschoten Niek!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!