Dee van der Zeeuw nu echt vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw vrijgezel

Na tweede breuk met populaire vlogger zijn we niet meer zo sceptisch…

Hoewel we de eerste keer nog sceptisch waren over de echtheid van de breuk tussen Dee van der Zeeuw en bekende vlogger Enzo Knol (het kwam qua publiciteit wel érg goed uit), durven we nu ze voor de tweede keer uit elkaar zijn eigenlijk niet meer te twijfelen. Dee, die twee jaar geleden nog de B*****s van de Maand augustus won, zal vanaf nu écht niet meer in bikini langskomen in de vlogs van haar vriend. Dat gaat voor sommige Mokkelforum-gebruikers een bittere pil worden! Toch hopen we stiekem dat Dee niet helemaal uit de publiciteit verdwijnt. Eigen kanaaltje beginnen misschien? Wij willen best abonnee worden!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten