Dee van der Zeeuw maakt volgers warm met fabelachtige foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw verbluft haar volgers met een fabelachtige fotosessie in de buitenlucht. Hiervoor heeft de blondine haar mooiste badkleding aangetrokken.

Dee van der Zeeuw straalt in badkleding

Het is niemand ontgaan dat Dee van der Zeeuw voor het eerst moeder is geworden en dolgelukkig is met haar dochtertje genaamd Elin. Wel vraagt bevallen natuurlijk veel van het lichaam van een vrouw, maar Dee lijkt zich er keihard doorheen te hebben geslagen. Met het mooie weer gaat de blondine gewoon lekker naar buiten om te genieten van de zon. Het helpt natuurlijk ook dat Dee behoorlijk bruin kan worden, dus daar zal de blondine elk jaar vast hard haar best voor doen in de zon. Dit keer deelt Dee foto’s op haar Instagram in het zwart wit, maar ze zijn nog steeds erg mooi. Het zijn drie foto’s waarbij Dee poseert op een soort verhoging in de tuin. Bij twee van de drie foto’s kijkt Dee weg, waardoor de foto’s heel mysterieus zijn en je vraagt je af waar de blondine zo indringend naar kijkt. Op één foto kijkt Dee breed lachend in de camera en ze verleidt iedereen met haar blik. Ook ziet Dee er super goed uit in haar badkleding en ze straalt van alle kanten. Bekijk de foto van Dee van der Zeeuw op Instagram hier.

Dee van der Zeeuw deelt hele lieve plaatjes

Regelmatig deelt Dee van der Zeeuw lieve foto’s of sappige berichtjes over haar relatie met Lars Gerbrands. Het is wel duidelijk dat ze geen spijt heeft van haar break-up met Enzo Knol een aantal jaar geleden. Dee is namelijk smoorverliefd op Lars en dit lijkt door het krijgen van een kindje samen nog veel intenser te zijn geworden. Ter ere van Vaderdag plaatst Dee twee foto’s . De bovenste is van haar ouders die haar en haar tweelingzus op schoot hebben zitten tijdens een zonnige zomerdag jaren geleden. Daaronder heeft Dee een foto geplaatst waarop ze zelf staat samen met Lars en hun dochtertje Elin. De gelijkenissen spatten van het scherm af met de foto van vroeger. Bekijk de foto van Dee van der Zeeuw met Lars en haar vader hier. Ter ere van Vaderdag deelt Dee ook nog onderstaande video waarin Lars heel veel te zien is met Elin. Het zijn allemaal schattige beelden waarop de liefde van Lars voor zijn dochter goed te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Lees ook: Dee van der Zeeuw deelt foto van zichzelf in slechts een handdoekje

Dee van der Zeeuw in badpak tijdens droomvakantie

Waarschijnlijk besloten Dee van der Zeeuw en Lars gebrands een beetje vroeg in de zomer samen op vakantie te gaan omdat het nog wat rustiger en iets minder warm is. Ze lijken enorm te hebben genoten van Griekenland samen met dochter Elin. Dee poseert op haar Instagram voor meerdere foto’s met verschillende badpakken. Deze badpakken staan haar enorm goed en ze heeft er een mooi tintje aan over gehouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!