Dee van der Zeeuw deelt foto van zichzelf in slechts een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw verrast haar volgers met een foto waar ze enkel een klein handdoekje draagt. De blondine laat zien dat ze niks te verbergen heeft.

Dee van der Zeeuw fotografeert zichzelf in handdoekje

Natuurlijk heeft Dee van der Zeeuw het een stuk drukker met haar persoonlijke leven nu ze moeder is geworden van een kindje. Samen met haar vriend Lars Gerbrands zijn ze trotse ouders van een klein meisje genaamd Elin. Nu betekent dat voor Dee wat minder tijd voor zichzelf en dus ook minder ontspan momentjes. Toch denkt Dee gelukkig nog wel aan haar zelf en probeert ze haar eigen gezondheid ook niet te vergeten. Daarom is Dee waarschijnlijk lekker even een avondje gaan badderen om helemaal te kunnen ontspannen met zichzelf. Natuurlijk heeft Dee daarna of ervoor even een handdoekje aangetrokken, maar het is best bijzonder dat ze daar ook een foto van maakt. De influencer steelt iedereens harten door zichzelf zo kwetsbaar op te stellen. Bij de selfie in de spiegel schrijft Dee dat je je ergens druk om moet maken als je aan het ontspannen bent. En daarbij schrijft ze welterusten. Wat ze hier precies mee bedoeld is een beetje onduidelijk.

Dee van der Zeeuw deelt foto in handdoek

Dee van der Zeeuw poseert in loszittende blouse

Nu het eindelijk mooi weer aan het worden is in Nederland is het tijd voor zomerse outfits. Dat hoef je tegen Dee van der Zeeuw niet twee keer te zeggen, want de blondine heeft alle zomerse outfits al uit de kast getrokken. Waarschijnlijk heeft de blondine stapels kleding die ze onder andere ontvangt met samenwerkingen als influencer. Nu is het voor Dee tijd om de dikke truien in te ruilen voor luchtige blouses en leuke rokjes. Op onderstaande foto zit Dee lekker te genieten in de zon met een wijntje. Daarbij draagt Dee een groen jurkje met paarse ruitjes erop. Het topje heeft een hele grote V-hals waardoor veel huid is te zien. Dee heeft haar zonnebril in haar haren en lacht breeduit naar haar gesprekspartner aan de andere kant van de tafel. Bij de foto schrijft Dee dat het nu al een goed weekend is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw zet knoopjes van goedgevuld topje zwaar onder druk

Dee van der Zeeuw koopt weer een groot huis

Naast moeder en influencer zijn is Dee van der Zeeuw ook uitmuntend goed in het verbouwen en herinrichten van huizen. Eerder knapte Dee en haar vriend Lars samen al hun huidige huis volledig op. Nu hebben de twee recent getekend voor hun nieuwe koopwoning. Dee noemt het hun droomhuis maar de twee gaan nog flink verbouwen voordat ze er daadwerkelijk gaan wonen. De blondine heeft ook een Instagramaccount speciaal voor updates van de verbouwing van het nieuwe huis. De twee hebben grootste plannen en zitten al maanden met verschillende architecten om de tafel om hun tweede droomhuis te realiseren. Het gaat waarschijnlijk weer een prachtig huis worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nummertje 39 🏡 (@nummertje39)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...