Foto: Dee van der Zeeuw zet knoopjes van goedgevuld topje zwaar onder druk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw heeft haar kleding weer een nieuwe uitdaging gegeven. Haar topje heeft het namelijk ontzettend zwaar te verduren.

Dee van der Zeeuw probeert nieuwe hobby

De ontzettend knappe Dee van der Zeeuw heeft een beetje moeite gehad deze week met het begrijpen van haar skeelers. De blondine heeft haar skeelers weer uit de kast gehaald om lekker een stukje over straat te crossen, alleen ze snapt niet helemaal hoe remmen werkt. En dat maakt het natuurlijk wel een beetje gevaarlijk om in de skeelers over straat te gaan. Maar Dee is niet zo bang en gaat ervoor. Na afloop deelt ze haar bevindingen met haar volgers. Speciaal voor hen trekt ze daar wel een heel bijzonder topje voor aan. Lees dus snel verder om te zien hoe Dee er uit ziet in dat heerlijke topje.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw verbaast zichzelf met kiekje in spiegel

Skeeleren gaat wel, maar remmen laat te wensen over

Dat skeeleren gaat best goed. Dee weet zelfs tijdens het skeeleren een video van zichzelf te maken. Het probleem zit hem aan het einde van haar ritje met de skeelers. De blonde YouTuber weet namelijk niet hoe ze gemakkelijk kan remmen met die dingen. Haar volgers blijkbaar ook niet echt, want Dee kreeg er veel vragen over. De knappe blondine besluit om er maar een post aan te wagen. Maar hierop draagt ze wel een heel bijzonder topje. De knoopjes van het topje lijken het erg zwaar te hebben. Die knallen zowat bijna uit elkaar. Hopelijk voor Dee blijven de knoopjes bij elkaar zitten en knalt haar topje niet halverwege het skeeleren uit elkaar. Dat zou toch wel een beetje beschamend zijn. Al zou de knappe blondine er ergens ook wel om kunnen lachen.

Een volger geeft Dee het verlossende antwoord

Na de hele middag gezocht te hebben naar een manier om te kunnen remmen met haar skeelers, geeft een van de volgers van Dee het verlossende antwoord. Je moet namelijk je ene skeeler haaks op de ander zetten en dan stop je. Dee snapte dat wel, maar kreeg het alsnog niet voor elkaar. Ze besloot om maar rustig te vallen, dat leek wel aardig te werken. Gelukkig leed de aantrekkelijke influencer hier niet onder. Wat wel aan het lijden is, dat zijn de knoopjes en touwtjes van haar topje. Dee filmt een beetje van boven, waardoor je beter zicht hebt op haar schatten, maar je ziet ook gelijk dat het bovenste knoopje wel erg strak staat. Dat kan eigenlijk niet lang meer goed gaan.

Dee van der Zeeuw blijft proberen

Ondanks haar problemen met remmen, blijft Dee van der Zeeuw het skeeleren proberen. Ze vindt het oprecht leuk om te doen en het is een gezonde manier om jezelf van A naar B te krijgen. Dee moet alleen nog het remmen onder de knie krijgen en dan zit ze helemaal gebakken. Tenminste, totdat haar topje het begeeft en ze alles weggeeft op straat. Maar zo ver is het voor Dee gelukkig nog niet gekomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?