Debat met Wilfred Genee en Merel Ek breekt alle kijkcijferrecords

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het eerste SBS-debat was dan eindelijk een feit. Hiermee werden dan ook meteen records verbroken door Wilfred Genee en Merel Ek…

Wilfred Genee en Merel Ek Verpulveren kijkcijferrecords

Vooraf konden Merel Ek en Wilfred Genee alleen maar dromen van een succes met hun SBS-debat. Op 16 november was het dan eindelijk zover. De kijker was positief, de uitzending verliep goed en de lijsttrekkers leken goedgemutst. Dat het zo’n groot succes zou worden als nu hadden ze waarschijnlijk niet verwacht! De succesvolle uitzending drukte zich uit in indrukwekkende kijkcijfers: er keken meer dan 1,4 miljoen mensen naar het debat op SBS6. Met deze aantallen zijn ze direct het best bekeken debat van deze verkiezingen, en het best bekeken debat ooit op SBS (dit was het tweede SBS-debat ooit). Puik werk van Wilfred, Merel en de rest dus! De Vandaag Inside-aflevering die direct na het debat uitgezonden werd trok zelfs nóg iets meer kijkers dan het debat zelf. Hier keken 5000 mensen extra naar. Hierdoor pakte Wilfred en Merel plek 3 en 4 in de kijkcijfer top 10 van de dag. Zij moeten alleen het journaal en het sinterklaasjournaal voor zich dulden. Geen schande dus!

Voorspelling: Wilfred Genee wint ‘Mediapersoon van het Jaar’

Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp deed na deze successen alvast een voorspelling voor de uitverkiezing van ‘mediapersoon van het jaar’. Zij verwacht dat Wilfred Genee (en mogelijk ook zijn tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen) er met deze prijs vandoor zal gaan. Dit is natuurlijk geen gekke voorspelling van Tina; Wilfred Genee verbreekt met zijn programma’s record na record.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!