Debat met Wilfred Genee en Merel Ek breekt alle kijkcijferrecords

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het eerste SBS-debat was dan eindelijk een feit. Hiermee werden dan ook meteen records verbroken door Wilfred Genee en Merel Ek…

Wilfred Genee en Merel Ek Verpulveren kijkcijferrecords

Vooraf konden Merel Ek en Wilfred Genee alleen maar dromen van een succes met hun SBS-debat. Op 16 november was het dan eindelijk zover. De kijker was positief, de uitzending verliep goed en de lijsttrekkers leken goedgemutst. Dat het zo’n groot succes zou worden als nu hadden ze waarschijnlijk niet verwacht! De succesvolle uitzending drukte zich uit in indrukwekkende kijkcijfers: er keken meer dan 1,4 miljoen mensen naar het debat op SBS6. Met deze aantallen zijn ze direct het best bekeken debat van deze verkiezingen, en het best bekeken debat ooit op SBS (dit was het tweede SBS-debat ooit). Puik werk van Wilfred, Merel en de rest dus! De Vandaag Inside-aflevering die direct na het debat uitgezonden werd trok zelfs nóg iets meer kijkers dan het debat zelf. Hier keken 5000 mensen extra naar. Hierdoor pakte Wilfred en Merel plek 3 en 4 in de kijkcijfer top 10 van de dag. Zij moeten alleen het journaal en het sinterklaasjournaal voor zich dulden. Geen schande dus!

Voorspelling: Wilfred Genee wint ‘Mediapersoon van het Jaar’

Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp deed na deze successen alvast een voorspelling voor de uitverkiezing van ‘mediapersoon van het jaar’. Zij verwacht dat Wilfred Genee (en mogelijk ook zijn tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen) er met deze prijs vandoor zal gaan. Dit is natuurlijk geen gekke voorspelling van Tina; Wilfred Genee verbreekt met zijn programma’s record na record.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!