Debat met Wilfred Genee en Merel Ek breekt alle kijkcijferrecords

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het eerste SBS-debat was dan eindelijk een feit. Hiermee werden dan ook meteen records verbroken door Wilfred Genee en Merel Ek…

Wilfred Genee en Merel Ek Verpulveren kijkcijferrecords

Vooraf konden Merel Ek en Wilfred Genee alleen maar dromen van een succes met hun SBS-debat. Op 16 november was het dan eindelijk zover. De kijker was positief, de uitzending verliep goed en de lijsttrekkers leken goedgemutst. Dat het zo’n groot succes zou worden als nu hadden ze waarschijnlijk niet verwacht! De succesvolle uitzending drukte zich uit in indrukwekkende kijkcijfers: er keken meer dan 1,4 miljoen mensen naar het debat op SBS6. Met deze aantallen zijn ze direct het best bekeken debat van deze verkiezingen, en het best bekeken debat ooit op SBS (dit was het tweede SBS-debat ooit). Puik werk van Wilfred, Merel en de rest dus! De Vandaag Inside-aflevering die direct na het debat uitgezonden werd trok zelfs nóg iets meer kijkers dan het debat zelf. Hier keken 5000 mensen extra naar. Hierdoor pakte Wilfred en Merel plek 3 en 4 in de kijkcijfer top 10 van de dag. Zij moeten alleen het journaal en het sinterklaasjournaal voor zich dulden. Geen schande dus!

Voorspelling: Wilfred Genee wint ‘Mediapersoon van het Jaar’

Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp deed na deze successen alvast een voorspelling voor de uitverkiezing van ‘mediapersoon van het jaar’. Zij verwacht dat Wilfred Genee (en mogelijk ook zijn tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen) er met deze prijs vandoor zal gaan. Dit is natuurlijk geen gekke voorspelling van Tina; Wilfred Genee verbreekt met zijn programma’s record na record.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!