De vriendin van Bram Krikke deelt foto in slechts een kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bram Krikke is een echte geluksvogel. Zijn vriendin Robin Holzken is een topmodel, dus mag je ervan uitgaan dat elke foto van deze dame een hit is. Ook deze, die Robin snel op de badkamer maakte, is om je vingers bij af te likken!

Iedereen is jaloers op Bram Krikke

Er is natuurlijk bij Bram veel om jaloers op te zijn. Allereerst heeft hij een geweldige snor op zijn bovenlip. Daarnaast is hij een succesvol radio-dj en maakt hij allemaal filmpjes online die mensen helemaal te gek vinden. Maar waar mensen nog het meest jaloers op zijn, dat is toch wel dat hij een ontzettend mooie vriendin heeft. Haar naam is Robin Holzken en ze is een model. En dan ga je toch even jezelf afvragen hoe Bram in hemelsnaam zo’n mooie vrouw aan de haak heeft geslagen? Ze lijkt te zijn gevallen voor zijn humor en charmes. En die snor zal ook meegeholpen hebben. Inmiddels zijn ze al weer een tijdje samen, maar dat weerhoudt Robin er gelukkig niet van om af en toe een mooie foto met haar fans te delen.

Robin Holzken te zien in alleen een jurkje

De knappe brunette is te zien in enkel een kort jurkje op de foto hieronder. De vriendin van Bram Krikke heeft duidelijk geen problemen met iets betere foto’s maken. Daar is ze als model natuurlijk wel iets beter in dan de rest van de wereld. Want Robin heeft al wel vaker foto’s gemaakt die door veel mensen goed werden ontvangen. De truc is om iets aan te trekken wat tot de verbeelding spreekt en om dan een pose aan te nemen en een blik op te zetten die ook ontzettend veel los maakt bij haar fans. Robin weet exact hoe ze een goede foto moet maken.

Robin Holzken plaatst wel vaker mooie foto’s online

De vriendin van Bram Krikke heeft regelmatig fotoshoots, waarbij ze hele mooie plaatjes schiet. En al die kiekjes deelt ze vervolgens ook weer met haar fans, zodat die ook mee kunnen genieten van de foto’s. Robin vindt het helemaal niet erg om een foto te maken die met de wereld gedeeld wordt zolang ze die zelf ook mag delen. Haar volgers smullen van al die mooie plaatjes die de brunette online zet. Natuurlijk wil je als model vaak ook een beetje delen wat je gedaan hebt qua shoot, dus daarom zet Robin graag haar werk online. En ze krijgt op Instagram daar allemaal complimenten op. Ook dat moet goed voelen voor de brunette.

Robin Holzken is ontzettend verliefd op Bram Krikke

Het model lijkt op het eerste gezicht vrij serieus te zijn, maar Bram Krikke haalt vaak nog wel haar humoristische kant naar boven. Het stel maakt vaker grappige plaatjes of haalt geintjes met elkaar uit. Maar dat betekent alleen maar dat ze ontzettend veel van elkaar houden. Dat is natuurlijk mooie nieuws voor hen, maar slecht nieuws voor iedere man die ooit nog de hoop koesterde Robin Holzken het hof te kunnen maken. Gelukkig kan je zelfs dan genieten van haar prachtige foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!