De prachtige verloofde van Thierry Baudet blijft achter hem staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davide Heijmans, de verloofde van Thierry Baudet, maakt een mooi statement.

Wellicht heb je haar al wel eens voorbij zien komen, de prachtige verloofde van Thierry Baudet, genaamd Davide Heijmans. Alhoewel Thierry Baudet afgelopen weken volop in het nieuws was, vanwege de problematiek binnen Forum voor Democratie én zijn daaropvolgende aftreden, is het nu toch zijn verloofde die de aandacht op zich heeft gevestigd.

Davide Heijmans maakt een statement op Instagram

Davide Heijmans bracht namelijk een statement naar buiten via een Instagrambericht. In dat bericht laat ze zien dat ze, óók in deze moeilijke tijd voor haar verloofde Thierry Baudet, hem altijd door dik en dun zal steunen. Zo schrijft Davide bij de onderstaande foto: ‘Ik sta voor, naast en achter je ❤️.’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!