De prachtige verloofde van Thierry Baudet blijft achter hem staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davide Heijmans, de verloofde van Thierry Baudet, maakt een mooi statement.

Wellicht heb je haar al wel eens voorbij zien komen, de prachtige verloofde van Thierry Baudet, genaamd Davide Heijmans. Alhoewel Thierry Baudet afgelopen weken volop in het nieuws was, vanwege de problematiek binnen Forum voor Democratie én zijn daaropvolgende aftreden, is het nu toch zijn verloofde die de aandacht op zich heeft gevestigd.

Davide Heijmans maakt een statement op Instagram

Davide Heijmans bracht namelijk een statement naar buiten via een Instagrambericht. In dat bericht laat ze zien dat ze, óók in deze moeilijke tijd voor haar verloofde Thierry Baudet, hem altijd door dik en dun zal steunen. Zo schrijft Davide bij de onderstaande foto: ‘Ik sta voor, naast en achter je ❤️.’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!