De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Kan je niet wachten om Sky Rojo te gaan bingen? Goed nieuws, de serie komt deze maand naar de streamingservice. Ook is er net een nieuwe trailer onthult. En die sleept je al helemaal mee in het spannende verhaal. Ga dus snel kijken, want in deze race voor de vrijheid, kan elke seconde de laatste zijn.

Eerder kon je al een korte teaser trailer van Netflix zien, maar nu is er dan een volmondige trailer. En die spat van je scherm af. Als je de trailer mag geloven zit de serie vol bloedstollende actie, humor, spanning en sensatie. Met drie prachtige vrouwen in de hoofdrol en een reeks aan gevaarlijke criminelen belooft Sky Rojo absoluut het kijken waard te worden. Bedenker Álex Pina, die eerder verantwoordelijk was voor series als La Casa de Papel, Vis a Vis, White Lines en El Oasis, heeft er weer een bloeddorstig feestje van gemaakt.

Lees ook: De trailer van bloedstollende Sky Rojo

Drie vrouwen op een missie

Deze donkere thriller vertelt het spannende verhaal van drie prostituees Coral, Wendy en Gina op zoek naar hun vrijheid en op de vlucht voor hun baas Romeo van de club Las Novias. De drie vrouwen reizen het land door, continu op de uitkijk voor Romeo en zijn handlangers. Ontsnappen is niet simpel, want ze krijgen de halve onderwereld achter zich aan. Op hun snelle en chaotische reis moeten de vrouwen allerlei gevaren trotseren en elke seconde beleven alsof het hun laatste is. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven. De vraag is alleen of dat laatste gaat lukken, maar dat valt binnenkort te zien!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Rojo (@skyrojo)

Wanneer te zien?

De actieserie “Sky Rojo” gaat half maart van start op het streamingplatform Netflix. De thriller komt op 19 maart uit. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen die elk ongeveer 25 minuten duren. En er wordt al hard aan een tweede seizoen gewerkt. Volgens de makers zullen de afleveringen fast paced en extreem spannend zijn. Elke aflevering duurt maar 25 minuten, waardoor je als een achtbaan door de aflevering heen genomen wordt. Volgens Netflix is een tweede seizoen met nog eens acht afleveringen al in de maak. Dus mocht de spannende serie smaken naar meer? Dan hoef je dus niet bang te zijn. Want deze Spaanse hit blijft je minstens twee seizoenen opjagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Rojo (@skyrojo)

Connectie met La Casa de Papel

Voor fans van La Casa de Papel is het straks misschien wel dubbel feest. Niet alleen is de serie volledig in dezelfde duistere, maar toch ook komische, sfeer, maar er zijn meer overeenkomsten. Zo gaat er het gerucht rond dat Moises, de rechterhand van Romeo, zou meespelen in seizoen 5 van La casa. Hij zou namelijk de nieuwe liefde zijn van Tokyo, gespeeld door de prachtige Úrsula Corberó. Maar als Moises in La Casa verschijnt, kan dat dus betekenen dat er misschien nog een andere bloedmooie vrouw een rolletje heeft in Sky Rojo. Er is maar een manier om er achter te komen. Straks zo snel mogelijk de serie kijken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!