De mooiste Instagram foto’s van Welmoed Sijtsma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland viert feest, want Welmoed Sijtsma, een van de knapste presentatrices die het land rijk is, is weer op de markt. Eerder dit jaar verbrak ze haar verloving en dat betekent dat alle mannen van Nederland weer volop kans maken. Voor wie haar niet kent, Welmoed is erg actief op Instagram. en dit zijn haar beste foto’s!

Deze goedlachse Friese blondine groeide zette haar eerste stapjes in de mediawereld bij Omrop Fryslân. Ook liep Goedemorgen Nederland en meer recent kan je haar kennen van Op1Maar wat weinig mensen weten is dat ze er een erg actieve Instagram pagina op nahoudt. En daar staan heel veel leuke foto’s op!

Lees ook: Het beste van ‘mannenverslinder’ Welmoed Sijtsma bij Op1

De Lentekriebels van Welmoed Sijtsma

Welmoed wordt blij van de Lente. Niet heel gek ook. De dagen worden langer. het wordt warmer. de vogeltjes beginnen te fluiten. Genoeg redenen dus om blij over te zijn. Daarom trekt de presentatrice graag de natuur in om te genieten van al het nieuwe groen om haar heen. En dan vindt ze het erg leuk om tussendoor even een mooi en spontaan fotootje te maken van zichzelf. Gewoon, even leuk om te delen met haar fans. Die ziet ze namelijk ook graag vrolijk. Wat een attente vrouw is Welmoed ook.
Welmoeds worsteling met de wind op foto

De presentatrice houdt ervan om af en toe eens een leuk jurkje aan te trekken. Al helemaal als ze in een zonnig land op vakantie is. Maar soms kan daar, zeker aan het water, best een harde wind waaien. En dan komt ze in de knoop met haar jurk. Hier zie je ook de heftige worsteling die Welmoed heeft et haar jurk en de wind. Toch weet ze het er charmant vanaf te brengen op de foto. Dat is een talent op zich. En zelf kan ze erg lachen om zulke knullige momenten.
Het schaatsavontuur van Welmoed Sijtsma

Het is een beetje een fabeltje dat elke Fries goed kan schaatsen, maar over het algemeen zijn ze er wel beter in dan de rest van Nederland. Welmoed is geen uitzondering. Ze trekt maar al te graag haar schaatsen aan om even heerlijk over het ijs te gaan. Zo mocht ze ook ooit op televisie haar staatskunsten vertonen. Allen toen bleek ze wel iets verlegener dan dat ze normaal is. Welmoed verbergte gauw haar gezicht voor haar handen.
Welmoed Sijtsma in shorts

Meestal draagt Welmoed lange broeken en heeft ze toch wel een beetje een zakelijke look. Maar soms, zeker als het zomer is, dan verruilt ze haar lange broeken voor leuke en kleurrijke shorts. En die staan haar maar als te goed. Van vreugde over het korte-broekenweer doet ze een sprongetje de lucht in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!