De mooiste Instagram foto’s van Olympisch zwemster Sharon van Rouwendaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze maakt kans op een Olympische medaille, maar met haar prachtige Instagram foto’s heeft Sharon van Rouwendaal allang goud in handen.

Ze is een groot kanshebber op een gouden medaille deze Olympische Spelen, maar beeldschone zwemster Sharon van Rouwendaal is al een hele tijd een winnaar. Met haar Instagram profiel heeft de blondine namelijk puur goud in handen. Tijd dus om een blik te werpen op haar meest mooie en leuke foto’s, zodat je een beter beeld krijgt van deze bloedmooie atleet.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol
Sharon en haar serieuze gezicht

Normaal gesproken is Sharon een hartstikke vrolijke verschijning, maar voor deze fotoshoot had ze even haar serieuze gezicht op gezet. Niet dat deze blik Sharon minder aantrekkelijk maakt, dat absoluut niet. Misschien had haar serieuze blik te maken met haar negen zwemsessies die ze vlak daarvoor had gedaan. Sharon is ook in het water blijkbaar een serieuze dame. Tenminste, als het op haar training aankomt.
Sharon dancing in the moonlight

Sharon heeft behalve een serieuze, ook een hele wilde kant. Bijvoorbeeld toen ze ging dansen in het maanlicht. Ze trok haar spannendste pakje aan, met panterprint en al. In het verblindende maanlicht sloeg ze haar slag en deed ze stiekem een dansje.
Sharon in Wonderland

Niet allen in de warme zomer, maar ook in de koude winter weet Sharon er prachtig bij te lopen. Dit sneeuwkonijn redt zich prima in de ijskoude temperaturen. Als een echte Alice in Wonderland waant ze zich door het sneeuwlandschap. Of Sharon meer een prinses of een ijskoningin is dat moet nog blijken, maar ze is er in ieder geval niet minder knap op in het winterseizoen.
Sharon op the day after

De dag na de training valt veel atleten zwaar. Dan moeten ze bijkomen van de zware beproevingen van de dag ervoor. Maar Sharon lijkt dat zonder moeite aan te kunnen. Op haar day off weet ze met een lachje op haar gezicht gewoon weer lekker een stuk buiten te wandelen. Dat is nog  eens de mentaliteit van een topsporter.
Een drankje op zijn tijd moet kunnen

Sharon houdt wel van een klein feestje op zijn tijd. Maar dat doet ze dan wel zonder alcohol. Ook zonder drank weet Sharon te genieten, bijvoorbeeld met een heerlijk alcoholvrij biertje. Sharon is namelijk al gezellig genoeg van zichzelf, dat kan je wel zien. Er is helemaal geen rede dus om te drinken als Sharon in de buurt is. Zij brengt namelijk wel de gezelligheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...