De mooiste Instagram foto’s van Olympisch tafeltennisster Britt Eerland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Eerland is de Nederlandse tafeltennisster op de Olympische Spelen. Maar de bloedmooie sporter heeft nog meer talenten. 

De fanatieke en prachtige Britt Eerland vertegenwoordigt Nederland op de Olympische Spelen met het onderdeel tafeltennis. Ze is een fanatieke dame die weet wat ze wilt en groot kans maakt op een medaille. Zaterdag mag ze bewijzen wat ze waard is. Maar Britt laat al jaren zien waar ze voor staat. Vaak op haar Instagram, waar je al haar tafeltennis avonturen kan zien. Behalve een kijkje in haar sportieve leven, post Britt ook genoeg leuke foto’s van zichzelf op haar Instagram pagina. En daarvan zijn dit de allerleukste!

Lees ook: Femke Bol op Olympische Spelen in Tokyo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Eerland (@britteerland)

Britt houdt van verassingen

Toen Britt jarig was werd ze eens goed verzorgd door alle belangrijke mensen in haar leven. Een echt verassingspartijtje lag voor de tafeltennisster in petto. Een lekker lui weekend vol etentjes, gezelligheid en lange broeken. Voor een keer hoefde ze niet aan haar lamme arm, opgestoken haar en korte rokje te denken. Het zorgde voor een kant van Britt die je niet vaak te zien krijgt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Eerland (@britteerland)

Britt in haar natuurlijke omgeving

Britt is het gelukkigst als je een racket in haar handen duwt en een klein wit balletje op haar afvuurt. Britt leeft voor de sport. Als ze bezig is met tafeltennis dan heeft ze het grootste plezier. Met een enorme grijns op haar gezicht speelt ze dan de sterren van de hemel. Britt veranderd in een compleet ander mens als ze bezig mag met haar sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Eerland (@britteerland)

Nog steeds een beetje verlegen

Van binnen is Britt nog steeds een klein beetje het verlegen meisje met de rode haartjes. En dat imago daar komt ze voorlopig nog niet vanaf. Ook al weet ze tijdens haar wedstrijden enorm van zich af te bijten, zodra de pot voorbij is komt dat lieve meisje met de mooie glimlach binnen de kortste keren weer naar boven. Britt is dan ook een van de leukste topsporters van het moment. Met haar vurige rode haren en lieve lach verovert ze al gauw iedereens hart.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Eerland (@britteerland)

Britt is de Hollandse trots op Tokyo

En nu mag Britt dus Nederland gaan vertegenwoordigen in Tokyo. Ze is de Hollandse trots in Japan en heel het kikkerlandje heeft zijn hoop gevestigd op de pittige roodharige. Britt zal haar uiterste best moeten doen om al die verwachtingen waar te kunnen maken. Maar ze is gelukkig net zo fanatiek als dat ze mooi is, dus opgeven zal niet zo snel gebeuren. Hoewel de competitie moeilijk is doet Britt extreem haar best om ze allemaal te verslaan. Britt komt dadelijk dus terug met een gouden medaille en haar kenmerkende grijns.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Eerland (@britteerland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!