De mooiste Instagram foto’s van Miljuschka Witzenhausen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als koningin van de keuken tovert Miljuschka Witzenhausen het ene na het andere lekkere gerecht op tafel. Maar wist je dat de televisiester het ook heel goed doet op Instagram?

Lees ook: Miljuschka is bezig bijtje in nieuwe foto

Miljuschka’s schapenvelletje

Ze heeft van zichzelf al een hoge knuffel factor, maar met dit schapenvelletje om wordt dat nog net even ietsje erger. Met haar zwoele blik lijkt Miljuschka te willen zeggen ‘Kom je even mijn schapenvachtje aaien?’ En zo worden schapenvelletjes straks weer helemaal in. Miljuschka is de voorloper in de nieuwste modetrend.

Bourgondisch genieten met Miljuschka

Miljuschka is een fan van genieten. Dat kan je wel zien aan alle lekkere gerechtjes die ze maakt. het liefste eet ze die dan met een lekker wijntje erbij op een zomerse locatie. In het licht van de ondergaande zon met een paar lekkere hapjes en drankjes, dan voelt Miljuschka zich helemaal in haar element. Het liefste zou ze elke dag hier doorbrengen, maar helaas zit dat er niet in. Gelukkig heeft ze de foto nog.
Een erg spannend ijsje

Soms dan heeft Miljuschka de behoefte om een iets spannendere foto op Instagram te zetten. Zoals bijvoorbeeld het onderstaande plaatje. Ze geniet heerlijk van een ijsje tijdens de warme dagen en besluit haar volgers mee te laten genieten. Wat is dat toch ook aardig van haar. Er heeft nog nooit iemand zo verleidelijk een ijsje gegeten als Miljuschka.
Een bezig bijtje

Miljuschka zet zich in voor het redden van de bijen. Wat zouden we toch ook zonder die arme beestjes moeten? In een leuke outfit maakt ze zich hard voor de kleine insectjes. Al moet ze wel oppassen dat ze niet blijft plakken van al die honing. Miljuschka is namelijk al zoet genoeg van zichzelf.
Miljuschka, het Paashaasje

Met Miljuschka wordt eieren zoeken weer een feestje. Helemaal als je deze feesthaas op bezoek krijgt. Wie dacht dat Miljuschka niet nog zoeter kon worden, Think Again!. Opeens is Pasen een feestdag waar iedereen naar uit kijkt. Jammer genoeg krijg je niet standaard deze paashaas op bezoek bij het eieren zoeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.