De mooiste Instagram foto’s van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan gaat als een speer. Ze start de ene succesvolle samenwerking na de ander en scoort hit na hit na hit. De populaire zangeres is ook erg actief op Instagram. Daar zijn veel leuke foto’s van haar te vinden. En dit zijn de beste!

Maan de Steenwinkel is waarschijnlijk de meest populaire artiest van dit moment. Het is dus niet gek dat mensen graag meer van haar willen zien, een kijkje achter de schermen. Gelukkig is Maan de moeilijkste niet en plaatst ze altijd erg leuke foto’s op haar Instagram pagina. En daarvan zijn de volgende het leukst.

Lees ook: Wie wordt na Maan de Steenwinkel de volgende scharrel van Marco Borsato?
Maan’s hypnotiserende pakje

Behalve succesvol zangeres is Maan ook nog eens ontwerpster tegenwoordig. Zo heeft ze bovenstaand pakje helemaal zelf ontworpen. Het is geheel in haar stijl, lekker vrolijk en kleurrijk en geheel betoverend. Wel moet je oppassen niet gehypnotiseerd te raken van al die kleurtjes. Veel bekende vrouwen zijn al gespot in het pak van Maan en geen wonder. Kijk hoe goed het staat.
Maan en Bente

Een van haar nieuwste samenwerkingen is met zangeres Bente. Ze brachten recent het nummer Nee is Nee uit. En daar hoorde natuurlijk een videoclip bij. Maan post graag behind the scenes van die clip en daar zijn zij en Bente te zien in uitdagende pakjes met flinke glitters. Zeker een van haar betere foto’s.
Bali Adventures

Maan houdt wel van een reisje hier en daar. Een van haar favoriete reizen was naar Bali. En ondanks een beet van een chimpansee heeft ze daar de tijd van haar leven gehad. Het is natuurlijk wel wat warmer in Bali dan in Nederland, dus spijkerbroeken werden omgewisseld voor bikini’s. En dat is op zich helemaal niet erg natuurlijk.
In de Linda

Over het algemeen is Maan nogal een braaf en onschuldig meisje, maar eens in de zoveel tijd trekt ze de stoute schoenen aan en gaat ze voor een iets pikanter kiekje. Zo ook, toen ze voor Linda uit de kleren ging en neerstreek op de roze vloer van de studio. Dromerig kijkt ze in de verte, waarschijnlijk al aan het nadenken over de volgende grote hit die ze gaat schrijven.
Rock ‘N Roll

In Maan schuilt een echte Rockchick. Naast haar gebruikelijke looks kan ze ook een flinke dosis Rock ’n Roll hebben. Met warrig los haar, felrode lippenstif en een baggy t-shirt heeft ze een beetje een stoere look te pakken.
Choco of Disco dip?

Met de zomerse temperaturen wil je af en toe even de verkoeling opzoeken. Maan dacht waarschijnlijk hetzelfde toen ze aan dit ijsje begon. Aan haar volgers vraagt ze nog even welke dip zij beter vinden, choco of disco.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!