De mooiste Instagram foto’s van Lisa Vol van OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ook zonder haar zussen is zangeres Lisa Vol een erg leuke verschijning. En dat bewijst ze op Instagram. Haar pagina staat vol met mooie foto’s!

Zangeres Lisa Vol is een van de mooiste vrouwen van het land. Ze is voornamelijk bekend als een derde van de bekende meidengroep OG3NE, maar ook zonder haar zussen is de zangeres erg leuk. Dat bewijst ze keer op keer op Instagram, waar ze al haar fans op de hoogte houdt van haar leven. En dat doet ze met leuke foto’s!

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram
Het glitterpakje van Lisa

Tijdens haar optredens weet Lisa er altijd geweldig uit te zien. Vaak is dat te danken aan de vele glitters die zij dan op haar lijf draagt. Lisa is een enorme fan van mooie glitterpakjes en ze draagt ze dan ook bijna bij elk optreden. Je kan Lisa zonder haar mooie glitterpakjes bijna niet meer herkennen. Maar zelfs met al die glitters straalt Lisa nog steeds het meeste op het podium.
Een kop vol met krullen

Meestal is Lisa te spotten met een stijl kapsel, maar soms dan heeft ze zin in wat anders. En dat bevalt eigenlijk wel heel goed. Want Lisa is namelijk ook beeldschoon met krullen in haar haren. Dan oogt ze gelijk wat spontaner en speelser dan wanneer ze alles heel netjes en stijl heeft.
De poes van Lisa Vol

Lisa is een enorme dierenvriend. Ze heeft dan ook thuis een hele lieve poes als huisdier. En die laat ze graag aan haar volgers zien. Het beestje is wel van een enorm formaat, dus niet echt een simpele schootkat. Maar Lisa heeft daar geen moeite mee en pakt haar dierenvriendje op alsof het niks is.
Een spannend panterprintje

Ook heeft Lisa een meer ondeugende kant. Kijk maar naar haar panterprintjes outfit. Dat is toch een tikje meer fout dan de pakjes die ze normaal aan heeft. Lisa heeft dus niet alleen maar een brave kant, maar kan ook best een verleidster zijn. Met haar panterprintje lijkt het bijna alsof ze op jacht is naar nieuwe prooi. Mannen van Nederland, wees gewaarschuwd.
Lisa haar suikerspinkapsel

Iedereen weet dat Lisa een heel zoet meisje is. En dat laat ze graag zien in haar uiterlijk. Met haar roze, vrolijke kapsel bijvoorbeeld. Lisa is op die manier net een menselijke suikerspin. Erg zoet!
Lisa in de spotlight

Solo of met haar zusjes, Lisa is een artiest van formaat. Ze verdient het dan meer dan voldoende om in de spotlight te worden gezet. Zo laat ze gelijk haar galante kant zien, in een mooie galajurk. Het is een outfit die Lisa niet vaak lat zien, maar die haar wel geweldig staat. Lisa mag best vaker dit soort leuke foto’s delen op haar Instagram pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!