De mooiste Instagram foto’s van Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek is een van de meest spraakmakende televisie presentatoren van het moment. Maar op Instagram is de presentatrice ook enorm populair. 

Na haar studie aan de Universiteit van Leiden ging Eva Jinek aan de slag bij de NOS. Wel achter de schermen. Hier hield ze al het nieuws uit de Verenigde Staten in de gaten. In 2008 was Eva voor het eerst op het scherm te zien als de presentatrice van NOS op 3.En daar zorgde ze er al voor dat veel mensen haar kant op keken. Eva was een populaire verschijning op televisie.  Haar populariteit groeide door de jaren en uiteindelijk kreeg ze haar eigen late night talkshow Jinek. Momenteel neemt ze een korte break van televisie, wat helemaal niet erg is. Want nu kan ze haar Instagram weer wat meer aandacht geven. En daar staan een hoop pareltjes op.

Lees ook: WAT? Eva Jinek stopt met programma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

De pareltjes van Eva Jinek

Eva pronkt op Instagram graag met een hoop selfies. En dat is niet heel gek, want de blonde presentatrice heeft een paar pareltjes voor ogen. Je verdrinkt bijna als je er te lang in kijkt. Deze twee blauwe oceanen lijken je helemaal te doorgronden. Je wordt bijna stapelverliefd als je een paar tellen Eva in haar ogen aan kijkt. Dat maakt haar toch echt wel een van de mooiste vrouwen op de televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Mooi zacht fluweel

Eva wil je al knuffelen om wie ze is als persoon. Maar een zacht fluwelen outfit helpt natuurlijk enorm. En ze ziet er ook nog eens erg ontspannen uit. Voor Eva is dit een prachtige look die ook nog eens erg comfortabel zit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Eva Jinek in Wonderland

Ook is Eva fan van de bijzondere outfits. En die staan haar allemaal natuurlijk heel goed. Zelfs de uitzonderlijke pakken, zoals dit compleet witte kostuum, staan Eva geweldig. Het krijgt wel een beetje een apart en mysterieus tintje. Alsof je een moderne Alice in Wonderland aan het kijken bent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Eva unplugged

Ook Eva is er soms even klaar mee. Dan wil ze niks liever dan in een simpele trui lekker op de bank liggen en even helemaal niks doen. En dat kan ze als de beste. En ze ziet er ook nog eens enorm charmant uit terwijl ze dat doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Queen Eva

Eva is niet alleen maar koltruien en strakke pakken. Soms komt de vrouwelijke kant van Eva enorm naar boven. Zo staat een groene baljurk ahar bijvoorbeeld geweldig. En dat weet ze zelf ook. Dus poseert ze er graag mee. Het is net alsof je naar een scene uit The Crown aan het kijken bent. Koningin Eva straalt klasse en charme uit. Een beeldschone dame van niveau!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...