De mooiste Instagram foto’s van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is een van de leukste en spontaanste presentatrices van het land. Dat merk je ook aan haar social media kanalen, waar ze regelmatig leuke foto’s plaatst. 

Nederlands bekendste presentatrice is natuurlijk Chantal Janzen! De blondine is al sinds het begin van deze eeuw actief in de musical- en tv-wereld en heeft ook een flink aantal volgers op social media bij elkaar gesprokkeld. En met hen deelt ze de leukste foto’s. Hieronder volgt een selectie van de allermooiste.

Lees ook: Chantal Janzen houdt weer pyjama party: dit zijn de mooiste gasten

Chantal koelt af

Met het warme weer van de afgelopen weken doe je er goed aan om een beetje de verkoeling op te zoeken. Chantal heeft die boodschap goed begrepen. Ze heeft een lekker koud ijsje erbij gepakt om zichzelf een beetje te laten afkoelen. Nu is Chantal wel heel intiem aan het doen met het bevroren toetje. Aan de andere kant, wel of geen ijsje, Chantal is erg verleidelijk.

Chantal Targaryen, first of her name

Voor het Eurovisie Songfestival hees Chantal zich in een erg luxe galajurk. Het lijkt net alsof ze in de jurk van de set van een nieuw seizoen Game Of Thrones is afgelopen. Chantal kan zo net een van de verloren zusjes zijn van Dany Targaryen, in haar blauwe fluwelen jurk. Chantal komt bijna betoverend over in haar outfit. Het is dus hopen dat ze binnenkort weer een goed excuus heeft om zich op te doffen. Dan kan je Chantal weer in een mooie jurk aanschouwen.

Bunny Janzen

Met Pasen krijg je meestal de paashaas op bezoek, maar het zou veel leuker zijn als je Chantal over de vloer zou krijgen. In haar roze pluisvelletje en met haar zwarte konijnenoren is ze een leuke verschijning tijdens het eieren zoeken. Misschien dat Chantal wel op elke feestdag even langs wilt komen, of ze er nu thuis hoort of niet. Met Sinterklaas? Chantal in een konijnenkostuum. Met Kerst? Chantal in een konijnenkostuum. Het zou de feestdagen wel een stuk leuker maken.

Bosslady Chantal

Soms moet Chantal even streng doen. Ze is natuurlijk ook gewoon een zakenvrouw, dus daar ontkom je niet aan. En bij het drukke bestaan van een zakenvrouw, hoort natuurlijk de juiste outfit. Dit stijlvolle maatpak staat Chantal echt geweldig. Als je baas er zo uit zou zien, dan zou het je niet uitmaken als ze de hele dag aan je kop zeurt.

Een kus van Chantal

Menig man droomt er van: Een kus van Chantal. Voorlopig heeft alleen deze wafel die droom een werkelijkheid gemaakt. Chantal is wel een beetje een smikkelkont en houdt van zoetigheid op zijn tijd. Let dus op mannen, als je Chantal wilt veroveren, neem dan wat lekkers mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.