De mooiste Insta foto’s van voetbalster Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Noelle Groenen is een Belgisch-Nederlandse voetbalster die onder andere bij Chelsea, FFC Frankfurt en tegenwoordig bij Manchester United en de Oranje Leeuwinnen de sterren van de hemel speelt. In de jaren voor haar voetbalcarrière was Jackie Groenen succesvol judoka. Op haar Instagram deelt ze de ene interessante foto na de andere!

Heeft Jackie Groenen een relatie?

De voetbalcarrière van Jackie Groenen gaat super lekker. Maar voor een relatie heeft de Oranje leeuwin geen tijd. Na het winnen van het EK werd aan haar gevraagd wat ze nog mist in haar leven: “Ja, een vriend, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad.” Toch zou het maar zo kunnen zijn dat de middenvelder stiekem wel aan het daten is.

Lees ook: Jutta Leerdam laat trofeeën zien op Instagram foto

Dit is de vriend van Jackie Groenen

Zou het dan toch? Er gaan genoeg geruchten rond over wie de vriend van Jackie Groenen zou zijn. Youtuber Frank van der Slot is volgens sommige bronnen de vriend van Jackie Groenen. Het zou allemaal begonnen zijn toen Van der Slot Jackie interviewde voor Voetbalzone. Hierna zou Jackie haar toekomstige vriend zou zijn gaan volgen op Instagram. Om er geen gras over te laten groeien vroeg Frank Jackie op Fox Sports om een date. En de man heeft geluk want die date is er gekomen! Het stel werd op Jackie’s Insta Stories samen in de Biesbosch gespot. Ook liken de twee regelmatig Instagram posts van elkaar.
De veelzijdige Instagram foto’s van Jackie Groenen

Op de Instagram van Jackie Groenen raak je niet snel uitgekeken. Het is dé perfecte combi. Een prachtige vrouw die als bijkomstigheid ook nog is de sterren van de hemel speelt bij de grootste internationale namen. Naast de mooie acties foto’s op het veld zien we Jackie Groenen ook in haar casual kleding en dat ziet er zeker niet verkeerd uit. Deze atleet is helemaal in shape en dat is uiteraard te zien op haar Instagram.
Jackie droomt van Feyenoord

Na Europees kampioenschap én een voetbalcarrière bij de grootste internationale voetbalclubs, ziet Groenen het wel zitten op te voetballen voor de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Vanaf 2014 speelde ze voor Chelsea en in 2015 vertrok ze naar het Duitse FFC Frankfurt, waar ze vier seizoenen speelde. Tegenwoordig speelt de goedlachse Jackie bij Manchester United. De voetbalster is niet vergeten waar ze vandaan komt en zal altijd terugkeren naar haar geboorteland. “Voetballen voor Feyenoord in het allermooiste stadion van Nederland zie ik zeker zitten. In dat nostalgische shirt spelen.. ja dat zie ik zitten.” aldus Groenen.
14 is het nummer van Jackie Groenen

Jackie speelt al haar hele voetbalcarrière met het shirt waar nummer 14 op staat. Ze maakt er ook geen geheim van wat de reden hierachter is. Haar grote voetbalvoorbeeld is namelijk Johan Cruijff, vandaar dat ze als het kan voor nummer 14 kiest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!