De modeshow van Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms is het gewoon nodig dat je er op je best uit ziet. Radiohost Marieke Elsinga begrijpt dat als geen ander. Daarom neemt ze tussen de bedrijven door een momentje om zichzelf eens goed in de spotlight te zetten met een heuse modeshow.

Vanuit haar kleedkamer trekt

Lees ook: Marieke Elsinga doet auditie voor Kamp van Koningsbrugge

Het Wow-effect

Trots als een pauw loopt Marieke de deur van haar kleedkamer door. Haar vriendinnen wachten haar al klappend en juichend op en bewonderen haar sprankelende outfit. In een glinsterende jurk draait Marieke even een rondje zodat iedereen goed haar outfit kan zien. En wat voor een outfit! Marieke heeft duidelijk haar best gedaan voor dat Wow-effect.

marieke elsinga modeshow 1

Verlegen Marieke

Toch blijft Marieke af en toe dat verlegen schoolmeisje en ook hier blijkt dat geen uitzondering te zijn. Met een verlegen, maar erg grote glimlach luistert ze naar de lieve en bemoedigende woorden van haar vriendinnen.

marieke elsinga modeshow 2

Hair and make-up

Na de eerste outfit is het natuurlijk tijd voor een rondje ‘haar en make-up’. En ook dat ziet er wonderschoon uit. Mocht Marieke ooit nog een carrière ambiëren als topmodel, dan maakt ze zeer zeker een kans. Ze doet absoluut niet onder voor andere grote namen in de modellenwereld. Gelukkig bleef Mariekes modeshow niet bij slechts 1 outfit.

marieke elsinga modeshow 3

Mariekes dansje

Nadat haar haar en make-up goed zaten was het tijd voor ronde twee. In een spannend leren broekje en bijpassende groene top komt Marieke de kleedkamer weer binnen. Daar sluit ze de legendarische show af met een klein dansje.

marieke elsinga modeshow 4

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!