De meiden van O’G3NE schuiven aan bij De Toppers; oude mannen genieten zichtbaar (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger van de Toppers genieten overduidelijk veel van de meiden van O’G3ne. Ze schuiven namelijk aan als gastartiesten bij de Toppers!

O’G3NE is al sinds 2007 een meidengroep. Het is daarom helemaal niet gek dat de Toppers willen dat ze als gasten optreden bij het aankomende Toppers-concert. Lisa Vol, een van de meiden uit de groep O’G3NE, plaatst dan ook een foto waarbij ze samen zijn met de Toppers en zie je dat ze wel erg opvallend naar de meiden kijken!

O’G3ne schuift aan bij de Toppers en ze genieten er erg veel van

De Toppers organiseren weer een groot feest en daarvoor is de meidengroep O’G3NE uitgenodigd om op te treden. De meiden zijn hier natuurlijk hartstikke blij mee en daarom plaatst Lisa Vol van O’G3NE een foto online. We kunnen dan goed zien dat de mannen van de Toppers erg genieten van het optreden van O’G3NE. Ze kunnen namelijk niet wegkijken van de prachtige dames! Dat is ook zeker begrijpelijk, want ze hebben alle drie hun eigen mooie kenmerken waar je uren naar zou kunnen kijken!

Bekijk zelf de foto die Lisa Vol heeft gemaakt hieronder.

Mannen van de Toppers kunnen niet wegkijken van Og3ne

Toppers in concert 2024

Toppers in Concert zal plaatsvinden op 24 en 25 mei in de Johan Cruijff ArenA. Ze hebben al een goed thema gekozen met zelfs een dresscode. Het wordt een Summer Beachparty met een coconut white dresscode en een tropische twist. Het feest zal, zoals alle andere Toppers-optredens, vast weer een groot succes worden. Er treden ook weer vele bekende artiesten op, zoals de Vengaboys, Emma Heesters, Umberto Tozzi, Marco Schuitmaker, Kris Kross Amsterdam, Donnie en natuurlijk ook O’G3NE.

Og3ne te gast bij de toppers

Wil je nog meer zien van O’G3NE? Bekijk dan hun Instagram accounts

Op de Instagram-kanalen van de drie meiden kun je nog veel meer leuke beelden bekijken van wat ze meemaken in hun leven. En op het Instagram-kanaal van O’G3NE kun je meer zien over hun muziekoptredens en andere leuke projecten die ze samen doen. En natuurlijk plaatsen ze daar ook veel foto’s met z’n drieën!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...