De hipste Nederlandse sportkleding van het moment: Malelions

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben jij een sporter die tot het uiterste gaat? Of ben je op zoek naar kleding met een succesvolle en sportieve uitstraling? In beide gevallen is Malelions hét merk voor jou om tot  topprestaties te komen. 

Malelions is opgezet door de Nederlandse ondernemer Thijs Offermeijer en verkoopt als een malle door heel Nederland. Misschien heb je het merk wel eens langs zien komen bij Temptation Island, waar de kleding gedragen wordt door meerdere mannelijke verleiders. Het bekende logo is prominent aanwezig, niet te missen dus!

Stijlvolle hoodies

Kenmerkend aan Malelions is dat de kleding niet alleen comfortabel is voor tijdens het sporten, maar met een outfit van het merk zie je er ook nog eens stijlvol uit.  Daardoor wordt Malions ook steeds vaker als vrijetijdskleding gedragen. Met name de hoodies vallen in de smaak bij veel mannen en zie je vast regelmatig op Instagram-foto’s voorbij komen.

Malelions

Betaalbaar

Niet onbelangrijk ook is dat de items betaalbaar zijn. En dat is ook wel een keertje welkom bij een mooi merk! Al voor 90 euro heb je een hoodie in je kledingkast liggen en met 150 euro kan je buiten sporten in een compleet tracksuit.

Volledige collectie

Bij online fashionplatform Winkelstraat.nl kan je een uitgebreide collectie vinden van Malelions. Het grootste deel van de collectie, bestaande uit tracksuits, hoodies, t-shirts, petjes andere diverse sportieve items, is samengesteld voor mannen. Samen met je vriendin of vrouw sporten in dezelfde stijl? Ook voor dames zijn er een aantal hoodies te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...