De drukke dag van Marieke Elsinga

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze heeft het er maar druk mee. Marieke rent van de ene studio naar de ander. Of ze nu radio maakt, programma’s presenteert of anderzijds druk is, Marieke maakt lange dagen. En soms lopen die net even anders. 

Als Breekt Marieke Elsinga eindelijk negatief record bij I Can See Your Voice?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Met een lege band op stap

Als oer-Hollandse dame gaat Marieke overal heen op de fiets. Niet alleen sportief, maar ook nog eens fijn deze tijd van het jaar met de zon en de frisse lucht. Al weer er af en toe nog wel eens een bui tussen zitten. en laat het nou net gebeuren dat Marieke door de regen heen moest foetsen. normaal is dat al niet fijn, maar de presentatrice had dubbel pech: haar band was namelijk ook nog eens leeg. Al met al, geen fijne start van de dag voor Marieke.

De laatste loodjes van de week

Ondanks haar slechte start pakt Marieke snel de draad weer op. Ze mag met haar snoet op televisie en dat betekent een kleine kleding wissel. En wat kan je dan beter doen, dan je nieuwe kleding gelijk even showen aan je vele volgers? En dat is precies wat Marieke doet. Dus ze deelt snel even haar kleding van de dag. Een leuk speels jurkje voor de warme zomerdagen die er aan gaan komen. Een beetje jammer dat Marieke er niet zo veel aan had in de regen, maar dat mag de pret niet drukken.

De held van de dag

Een lange dag werken, een kapotte fiets, het zit ook allemaal niet mee. Gelukkig werd Marieke haar dag een stuk beter toen uit het niets een van de stagiaires aanbood om haar fiets te laten maken. Wat een held, aldus Marieke. Met de lieve actie was haar dag gelijk weer even goed. Deze stagiaire heeft even een wit voetje gehaald bij Marieke. Het is dus duidelijk dat de presentatrice en radiohost wel houdt van een galante man. En met de actie van stagiair Joost, die gelijk in het zonnetje werd gezet, kwam Marieke haar dag toch nog goed.

Terug naar bingen op de bank

Nu al haar problemen opgelost waren, kon Marieke weer terugkeren naar haar bank, haar kat en haar huispak. En eenmaal terug op de bank was het natuurlijk weer hoog tijd om verder te gaan met haar serie. Een fijne start van het weekend voor een van de drukste vrouwen van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.