BN’ers Get Challenge nieuwe hype?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Frits Wester doet de BN'ers Get  Challange

We hebben er al heel wat vreemde internet-challenges de revue zien passeren. Het begon ooit met de ‘Ice Bucket Challenge’ – een emmer ijswater over je hoofd gieten – en via andere gekke hypes, zoals bijvoorbeeld de ‘Harlem Shake’ uit 2013, zijn we nu terechtgekomen bij de nieuwste hype die op dit moment door een stel BN’ers opgezet wordt: de ‘Get Challenge’!

Simpeler kan niet

In de praktijk is het nog knap lastig om een dergelijke challenge van de grond te krijgen. We bedoelen: niet iedereen heeft zin om een koude bak water over z’n hoofd te smijten, toch? Maar deze challenge gaat het sowieso halen, simpeler kan ie namelijk niet: je moet als BN’er stom- maar dan ook stomdronken in het nieuws komen. Zit je carrière in het slop? Trek gewoon een paar flesjes open, en in één klap haal je de headlines! Véél effectiever dan wat Nicky Minaj eerder deze week probeerde, toch?

Challenge geslaagd!

Over carrières gesproken die in het slop zitten. Het gaat op dit moment niet zo lekker met PEC Zwolle. Eigenlijk is het dus een nobel gebaar dat trainer John Stegeman bezopen achter het stuur kroop om al die negatieve aandacht van het elftal af te leiden, en ’t volledig naar zichzelf toe te trekken. Hij belandde in een greppel, auto total-loss. Challenge geslaagd!

RTL-verslaggever Frits Wester deed het nóg beter. Ook hij verscheen katjelam in het nieuws. Nee letterlijk, hij zat met z’n dronken kop midden in een nieuwsuitzending! Slim staaltje marketing, toch. Zó zet je het RTL Nieuws op de kaart! De vraag is nu: gaan ze de challenge bij andere BN’ers van de grond krijgen? Wie volgt?

Chantal Janzen

Chantal Janzen verscheen al eerder deze week op tv met een opgeblazen hoofd. Botox, zei het internet – maar ’t kan net zo goed het resultaat van een heftig avondje zuipen zijn geweest, toch? Wendy van Dijk, die duidelijk ook van de fles verloren had, twitterde zichzelf zodanig een hoek in, dat ze er alleen weer uit kon komen met een slappe hacker-smoes. Te subtiel, dames. Om deze challenge te winnen moet je véél opzichtiger op je bek gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.