De bloedmooie Evita Mac-nack is de ster van de NOS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Evita Mac-nack is de ster van de NOS. De presentatrice is namelijk een genot op de televisie.

Voor wie wel eens per ongeluk het Jeugdjournaal aan zet, thuis kinderen heeft zitten of eens oppast op zijn neefjes en nichtjes kan de bloedmooie Evita Mac-nack een bekende verschijning zijn. De presentatrice is sinds begin vorig jaar te zien als een van de vaste gezichten van het NOS Jeugdjournaal en daarmee een geweldige aanwinst voor de NOS.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van NOS nieuwslezeres Amber Brantsen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evita Mac-nack (@evitaelize)

Wie is de knappe Evita?

Evita begon in 2018 voor de NOS, maar was daarvoor al flink aan de weg aan het timmeren met haar journalistieke carrière.  Ze was namelijk lange tijd te zien als nieuwspresentatrice op de Amsterdamse zender AT5. Bij de NOS mocht ze aan de slag bij de redactie van NOS Stories, waar ze online berichten maakten voor jongeren en ze veel nieuws plaatste op de social media van de NOS. Dat Evita meer is dan alleen een knap gezicht, bewees ze met haar documentaire Gedeeld door Drie die ze zelf produceerde en regisseerde. Een dame die weet waar ze het over heeft en de aandacht goed weet te pakken en vast weet te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evita Mac-nack (@evitaelize)

Evita straalt bij het NOS Jeugdjournaal

Evita is enorm blij met haar baan bij het jeugdjournaal. Ze noemt het een droom die uitkomt. Ze wil al langer iets doen met jeugdjournalistiek, omdat de doelgroep haar enorm aanspreekt. Ze vindt het dus heel tof dat ze voor het NOS Jeugdjournaal aan de slag mag. Evita gaat elke dag dus met plezier naar werk. En die houding merk je aan alles. Evita is een blok aan positiviteit en straalt tijdens haar werk. En daarom is ze geliefd bij jong en oud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evita Mac-nack (@evitaelize)

Evita houdt wel van een feestje

Maar ook buiten de studio om is Evita een enorm gezellige dame. Ze vindt het heerlijk om de zon op te zoeken en je zal haar gelukkig maken met een lekker drankje in de zon op een terras. Daar voelt de bloedmooie presentatrice zich helemaal op haar gemak. Als dat terrasje nou ook nog eens in een tropisch land staat, dan kan haar geluk niet meer op. Evita is een echte wereldreiziger die ervan smult om de mooiste en warmste plekken op aarde te bezoeken. Al wordt zelfs het koude Nederland een stukje warmer met Evita in de buurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evita Mac-nack (@evitaelize)

Ook thuis op de bank heeft Evita stijl

Maar zelfs als Evita niet aan het werk of op reis is en dus lekker thuis op de bank zit, dan heeft ze een enorme hoeveelheid stijl. Lekker comfortabel in haar huispak ziet ze er namelijk nog steeds tiptop uit. Evita is een dame die in elke situatie geweldig overkomt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evita Mac-nack (@evitaelize)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!