De mooiste wachtwoorden op Verander-je-wachtwoord dag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zit je dan, achter je laptop een serie te kijken. Toch maar even Facebook openen. En tot je schrik zie je dat iemand al je naaktfoto’s op de tijdlijn van je moeder heeft gezet. Oh nee! Had je dat maar kunnen voorkomen. Misschien was het ook niet het beste idee om je wachtwoord, ‘wachtwoord’ te maken.

Safety first

Het is vandaag verander-je-wachtwoord dag. De dag dat mensen hun zogenaamd slimme wachtwoorden, zoals ‘letmein’ en ‘trustno1’, inruilen voor wachtwoorden die ook echt beveiligen. Hoe meer tekens een wachtwoord heeft, hoe lastiger het is te kraken. Maar hoe onthoud je die lange wachtwoorden? Geen nood, wij hebben gelukkig je nieuwe wachtwoord al voor je klaar staan.

Mokkel_maandag_

Na een lang weekend zuipen en baldadigheid zit de kans er natuurlijk in dat je, wanneer je maandag op werk komt, al je wachtwoorden bent vergeten. Dan eerst maar even snel op Mokkels kijken ter ontspanning. Ah, daar is de nieuwe Mokkel Maandag al, wat fijn. Dus waarom maak je daar niet gelijk je wachtwoord van? Je kunt het aanvullen met de namen van je favoriete maandag mokkel, dus variatie genoeg: Van ‘Mokkel_Maandag_Sylvana_Ijsselmuiden‘ tot ‘Mokkel_Maandag_Gwen_Van_Poorten‘. En aangezien je toch al bij je eerste kopje koffie als trouwe fan deze site open hebt staan, valt dit wachtwoord bijna niet te vergeten. Leuke bonus: wanneer je toch een keer je wachtwoord vergeet, word je gedwongen om deze mooie vrouwen-rubriekjes er nog ’n keer bij te pakken. Dat vinden jullie vast geen straf.

Frenkies WAG

Jouw nieuwe wachtwoord moet natuurlijk het beste van het beste zijn. Met minder mag je op zo’n speciale dag geen genoegen nemen. Waarom ga je dan niet gewoon voor de ‘beste voetbalvrouw?’ Vorige week koos men in onze poll massaal voor Mikky Kiemeney. Die mooie blonde dame is dus de perfecte inspiratiebron voor een onkraakbaar wachtwoord. Wat dacht je van “Frenkies_WAG_is_de_beste_voetbalvrouw“? Je hoeft alleen maar een foto van Mikky op je bureau te hebben staan om het te onthouden. Of nog beter, maak de uitslag van die poll gewoon je startpagina. Dan heb je elke keer dat je internet opstart gelijk tien mooie vrouwen voor je smoel. Dat is pas een win.

Wie is de mooiste voetbalvrouw

Boring Bibi

Voor de mensen die naar deze site komen voor hun dosis televisie hebben we natuurlijk ook een paar wachtwoord opties klaarstaan. Ben je fan van The Voice? Dan adviseren wij ‘Anouk_en_Lil’kleine_niet_zo_lil’_fittie‘ als wachtwoord. Of ben je meer fan van Hollands next top model? Dan raden wij ‘Sexy_Silke_Boring_Bibi‘ aan als je nieuwe vergrendeling. Zo hoef je alleen nog maar door de artikelen van je favoriete tv-programma te gaan om je wachtwoord te vinden. Wij wensen je alvast veel lees plezier!

Dit bericht bekijken op Instagram



Een bericht gedeeld door Bibi Doesburg (@hntm_bibidoesburg) op

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!