De bedpartners van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
pyjama party chantal janzen

Chantal kruipt naast Marlijn

Gister had Chantal Janzen haar koffertje weer meegenomen om op pad te gaan voor alweer de zesde aflevering van Chantals Pyjama Party. Dat pad leidde als eerst naar de voordeur van Marlijn Weerdeburgs, waar ze vervolgens een nachtje heeft gelogeerd. Chantal verraste Marlijn – die vooral bekend is van de serie Danni Lowinksi – met een avondje ontspanning en vrienden. Er werd een klankschaalmeneer bijgehaald die de dames trakteerde op een ‘geluidsmassage’. Helaas mocht klankschaalmeneer niet blijven slapen en moest hij even later gewoon weer terug naar huis met zijn schaaltjes en klanken. Wij weten zeker dat de beste man nog even had willen blijven zitten tussen het vrouwelijk schoon. Of daar ten minste over heeft gefantaseerd. Toen de dames even later hun bed indoken gingen ze aanvankelijk apart naar bed, maar ’s ochtends kon Chantal het toch niet laten om even naast haar gastvrouw te kruipen. Dat resulteerde in een mooi plaatje wat wij graag zien: Twee blonde mokkels in één bed.

Soundmix nostalgie

Nadat Chantal en Marlijn de dag samen hadden doorgebracht met onder andere Paul de Munnik – ja, die van Acda – vertrok Chantal alweer richting de volgende gelukkige kandidaat. Want wees eerlijk, wie zou nou niet gelukkig zijn als je met haar het bed mag delen? Met een nieuwe badjas in d’r koffertje kwam ze even later aan bij het huis van Barry Stevens – bekend van de soundmixshow. Daar trok ze al vrij snel haar eigen kleren uit om vervolgens in haar eigen pyjamaatje te glijden. Alles staat die vrouw ook goed. Zelfs die fluorescerende oranje pyjama die ze gister aan had.

Chantal en trio

Toen ze even later op de bank plofte en ze aan Barry vroeg of die niet behoefte had aan een partner, klonk ineens de bel. Barry wilde natuurlijk voorstellen of Chantal niet zijn partner zou willen zijn, of althans, dat hadden wij voorgesteld. Barry kreeg niet de kans om er op in te gaan want ineens stond daar zijn oude collega’s van de soundmixshow voor de deur: Jacques d’Ancona en Henny Huisman (en op de achtergrond ‘Bulletje’). Het oude trio was nu compleet en heeft bij velen kijkers zeker weten voor de nodige nostalgie gezorgd. Op de bank zaten nu een stelletje oude mannen en de aantrekkelijke Chantal. Veel zal ze niet te vrezen hebben gehad, aangezien Jacques en Barry allebei van de mannenliefde zijn en Henny Huisman al tegen de honderd aan zit. Toen de klok bedtijd aangaf is Chantal niet bij Barry in bed gedoken, maar heeft ze gewoon netjes op de bank geslapen. Bij ons mag je er altijd bij komen kruipen hoor Chantal. Wanneer kom je bij ons op bezoek?

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten