De 5 leukste Instagram foto’s van Marieke Elsinga voor haar verjaardag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hang de vlaggen maar uit, want Marieke Elsinga is 35 jaar geworden vandaag. En dat is reden voor een feestje. 

presentatrice van het land viert dat natuurlijk groots. De dag begon al goed voor Marieke toen ze met ballonnen onder de douche werd verrast. Later werd het feestje alleen nog maar groter toen haar collega Mattie Valk een boot had geregeld voor een waterfeestje. Met een zingende Danny de Munk ging iedereen aan de regenboogtaart. Dat klinkt als een goed feestje. En om dat feestje nog even mooier te maken, zijn hier de leukste Instagram foto’s van Marieke, als cadeautje.

Lees ook: Deze feitjes MOET je weten over Marieke Elsinga
Zwoele Marieke in de zomerzon

Marieke straalt al van zichzelf en dat effect wordt alleen nog maar groter als ze in de zon zit. Dan Het geeft Marieke ook een mooi excuus om afscheid te nemen van die warme spijkerbroeken en een leuk, luchtig jurkje aan te trekken. En die jurkjes die staan Marieke natuurlijk geweldig. In de zomerse zon, met een lach van oor tot oor, hangt Marieke lekker de toerist uit. En geef haar eens ongelijk. Zon, zee en spannende jurkjes, wat wil een mens nog meer?
Marieke danst op tafel

Marieke is lekker spontaan. Dat blijkt wel uit alle gekke en vooral leuke foto’s die ze op haar Instagram heeft staan. Bijvoorbeeld de foto’s van net na haar verhuizing. Marieke was natuurlijk dol het dolle heen met haar nieuwe woning en dat bleek wel. Ze moest er zelfs spontaan even van dansen in haar badjas. Haar kat was duidelijk minder enthousiast over de situatie. Je kan niet alles hebben.
Pas op voor Britney Elsinga

Ook is Marieke de moeilijkste niet als het aankomt op gekke feestjes. Al helemaal als ze zich daarbij mag verkleden. Voor de top500 van de 90’s trok Marieke haar stoute schoenen aan. En de rest van haar stoute outfit trouwens ook. Ze ging namelijk verkleed als popicoon van de jaren 90, Britney Spears. En dat zag er hartstikke leuk uit.
Een kusje van Marieke

Net voor Oud en Nieuw gaf Marieke aan haar volgers wat ze al jaren lang van haar wilde, een klein kusje. Met een glas wijn in de hand wenst ze iedereen op die manier fijne feestdagen. En er is natuurlijk geen betere manier om de feestdagen in te gaan dan met een kusje van Marieke.
Marieke in een zomerse bui

Als de zon begint te schijnen dan haalt Marieke haar kledingkast weer overhoop. Dan ruilt ze alle warme truien en broeken in voor rokjes en naveltruitjes. En dat ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit. en hoewel het erg verkoelend is voor Marieke krijgt de rest van Nederland het alleen maar warm van haar outfits. Gelukkig kan ze daar zelf erg om lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.