De 5 heetste Halloween outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
De 5 heetste Halloween outfits

Ja ja, het is weer zo ver! Vandaag – 31 oktober – vieren we een van onze favoriete feestdagen: Halloween. Waarom het onze favoriete feestdag is? Vanwege de hete Halloween kostuums natuurlijk! Alhoewel deze feestdag voorheen niet zo populair was in Nederland, wint deze feestdag ieder jaar aan populariteit. Dat betekent dus meer celebs, die zich in een appetijtelijk pakje hijsen… Lucky us!

Kylie Jenner – Little Mermaid

We trappen af met de jongste Kardashian-telg: Kylie Jenner. Óók dit jaar is de Halloween-outfit van Kylie weer on point. Madame gaat dit jaar namelijk als de kleine zeemeermin, Ariëlle. En, we moeten toegeven dat deze outfit zeker in de smaak valt! Deze dame weet ons dan ook altijd te verrassen tijdens deze feestdag. Zo verkleedde de make-up goeroe zich vorig jaar als een heuse Barbie-pop. En ja, een beter passend kostuum had ze niet kunnen vinden. De zin ‘I’m from plastic, it’s fantastic!’ is deze dame dan ook op het lijf geschreven.

Kim Kardashian – VS Angel

Van Kylie, is de stap naar haar oudere zus Kim Kardashian, natuurlijk snel gemaakt. Alhoewel deze curvy dame haar kostuum van dit jaar nog niet geshowt heeft, mocht ze natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Daarom hebben we hieronder een kiekje van Kim’s outfit van vorig jaar geplaatst. Kim was vorig jaar namelijk verkleed als een ware Victoria Secret Angel (inclusief lingerie en vleugels). Eerlijk is eerlijk: deze outfit is zo goed, dat we voor deze ene keer graag een uitzondering maken!

Natasja (Tassie) – Verpleegster

Aangezien de mokkels van eigen bodem natuurlijk niet mogen ontbreken, is hier Natasja (Tassie). Voor degenen die Natas niet kennen: ze was als verleidster te zien in Temptation Island 2017. Speciaal voor Halloween hees Tassie zich voor ons in een – eerlijk gezegd wel ietwat cliché – verpleegster-pakje. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet, en willen we dit gebrek aan creativiteit eenmalig wel door de vingers zien. Wél op voorwaarde dat ze volgend jaar met iets ‘gewaagders’ komt natuurlijk…

Pommeline – Playboy Bunny

Een van onze favoriete outfits was toch wel die van Pommeline Tillière. Deze blondine – die overigens ook in Temptation Island te zien was – hoefde voor haar ‘personage’ in ieder geval niet al te veel aan te schaffen. Het Halloween-kostuum van Pom bestaat dan ook eigenlijk alleen uit een Playboy Bunny masker. Maar hé, ons hoor je niet klagen! Deze outfit valt zeker onder het motto: ‘Less is more’.

Vanessa Morgan – Maleficent

Last but zeker not least, is daar nog Vanessa Morgan. Je kan deze dame kennen van haar rol in de serie Riverdale. Alhoewel Halloween een Amerikaanse traditie is, viert deze Canadese schone deze Feestdag graag mee! En gelukkig maar.. anders hadden we dit kiekje van Vanessa – verkleed als Disney-character Maleficent – moeten missen…

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.