Davina Michelle verleidt fans met grensoverschrijdend project

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle spreidt haar kansen met een opvallende move. Stiekem is het een herhaling van zetten. Opvallend feitje: Suzan & Freek doen ook mee…

Het werkte in Nederland, dus waarom ook niet in het buitenland? Davina Michelle werd in één klap razend populair in Nederland vanwege haar optredens in ‘Beste Zangers’. Wist je dat er ook een Vlaamse versie van dit programma is? De blonde zangeres denkt via ‘Liefde Voor Muziek’ ook favoriet van onze zuiderburen te kunnen worden. Davina is dus bereid de grens over te gaan in haar zoektocht naar méér fans! Gelukkig neemt ze Suzan & Freek mee, voor het grootst mogelijke contrast. De Belgische kijker gaat omver geblazen worden door onze Rotterdamse powervrouw! Davina lijkt hard op weg om voor de titel Beste Zanger van de Benelux te gaan. Haar plan om Europa te veroveren begint realistische vormen aan te nemen!

Davina Michelle in ‘Liefde voor Muziek’

Zowel Davina Michelle als Nederlands bekendste zangduo Suzan & Freek doen mee aan het nieuwe seizoen van het Vlaamse Liefde voor Muziek. Het muziekprogramma is in ons land beter bekend als de tegenhanger van Beste Zangers. Begin april is onze Davina wekelijks te zien bij de Belgische zender VTM. Een moment om trots op de zijn. Dat dacht ook Davina zelf natuurlijk ook. Ze verklapt met trots ook op haar eigen Instagram dat ze mee gaat doen met het programma binnenkort. Het lijkt allemaal déja vu, al is de zangeres inmiddels in ons land een heel stuk bekender dan toen ze “doorbrak” in 2018 bij het Nederlandse Beste Zangers van AVROTROS. Meerdere Nederlandse artiesten ging Davina trouwens voor. Ook bijvoorbeeld Gers Pardoel en André Hazes wisten indruk te maken bij onze zuiderburen na deelname aan Liefde voor Muziek. Dan zou dat zeker ook mogelijk moeten zijn voor Davina Michelle, zou je denken!

Davina Michelle is graag in beeld

Davina is inmiddels meer dan een zangeres. Want bijna altijd als ze zingt, dan wordt het wel vereeuwigd op televisiebeelden of op haar eigen Instagram. Iets dat ook helemaal past bij deze tijd natuurlijk. Enkel een audiofragment van haar stem, zonder bijbehorende bewegende beelden? Daar doet Davina niet aan. Haar strategie lijkt dan ook gewoon om simpelweg zoveel mogelijk te koop te lopen met haar mooie stemgeluid en haar minstens even mooie looks. Zo wil ze België gaan veroveren vanaf april. En hierna? Die toekomstige plannen vertelt ze nog niet, maar bij succesvol zijn in België kan een Europees avontuur vast niet uitblijven, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Davina blijft nog even in Nederland

De blondine valt al in herhaling met België en wellicht heeft ze plannen dus om nog verder te reiken. Voorlopig moet ze natuurlijk ook een Nederland blijven denken uiteraard. Waar ze een erg veel geboekte artiest is. Zo werd laatst nog bekend dat ze bijvoorbeeld bij het ASM Festival, dat zaterdag 27 augustus in Arnhem-Zuid wordt gehouden, aanwezig is. En de altijd vriendelijke Davina is bij Vrienden van Amstel Live ook nog te zien dit jaar. Wederom wordt dit allemaal opgenomen en live uitgezonden. Daar kan je dus ook gewoon genieten van niet enkel haar stem, maar ook de blondine zelf. Naast haar vrienden natuurlijk. Grote artiesten zoals Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon en Chef’Special zijn ook weer aanwezig. Ze lijkt dus vooral voorlopig nog lekker samen met bekend Nederland in Nederland te willen blijven. Gelukkig maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.