Davina Michelle nodigt je uit tussen de lakens op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In haar nieuwe spannende videoclip nodigt Davina Michelle je uit om een kijkje bij haar in bed te nemen. 

Davina Michelle is hard op weg om de grootste zangeres van Nederland te worden. Een goede stap in haar carrière is de release van haar nieuwe nummer Hyper. Daar komt toevallig binnenkort de videoclip van uit. In de clip lijkt Davina je uit te willen nodigen in haar bed. En dat is natuurlijk helemaal zo erg nog niet. Nu heb je, naast de prachtige stem en spectaculaire danspasjes van Davina, nog een reden om haar nieuwe clip te gaan bekijken.

Lees ook: Davina Michelle blaast je omver met imposante throwback foto

Davina wil romantisch met jou op bed liggen

Over haar nieuwste clip is nog weinig bekend, behalve dan dat die bijna uit komt. Maar een deel va de clip lijkt zich dus in de slaapkamer af te spelen. Vanaf haar bed zingt Davina een deel van het nummer. Het is niet de eerste keer dat Davina haar volgers uitnodigt in haar bed. Ze heeft wat met de lakens als locatie. Misschien is het gewoon een stukje gemak, zodat ze voortaan niet meer haar bed uit hoeft te gaan als ze een optreden wil geven of een nieuw nummer moet opnemen. Dat kan straks allemaal vanuit bed. Wel voelt zo’n bed een beetje leeg aan. Davina zou het dus helemaal niet erg vinden om haar bed met iemand te delen. Zolang die persoon maar een beetje met haar overeenkomt qua persoonlijkheid.

Max Verstappen maakt Davina Michelle trots met foto

Hoewel haar bed nog een beetje koud en verlaten erbij ligt, is de week van Davina toch nog goed gekomen. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de onbetwiste F1 wereldkampioen Max Verstappen. Davina is blijkbaar een race fan en heeft met spanning naar de zenuwslopende race gekeken die Max reed. Zal ze net als de rest van het land zo hoog in de lucht zijn gesprongen vanwege Max zijn winst? Davina heeft in ieder geval hart voor de motorsport. Misschien dat het volgend jaar dus tijd wordt om een nummer te schrijven voor het Nederlandse auto racen. Dan mag ze volgende keer gewoon mee naar het podium om Max live op camera zijn prijs in ontvangst te zien nemen.

Davina Michelle is niet alleen de beste, maar ook de mooiste op foto

Davina is kwalitatief een van de beste, dan wel niet de beste zangeres van Nederland. Maar daarnaast ziet ze er ook nog eens geweldig uit. Daarmee heeft Davina echt het totaalplaatje te pakken binnen de entertainment industrie. Het kan dan ook niet anders of over een paar jaar is iedereen Maan de Steenwinkel vergeten en spreekt iedereen alleen nog maar over de zangtalenten van de knappe en prachtige Davina Michelle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!