Davina Michelle is het hoogtepunt van de Formule 1 op Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

5 September begint de Dutch Grand Prix in Zandvoort en niemand minder dan de beeldschone Davina Michelle mag het op evenement optreden.

Het is lang de vraag geweest of het wel door kon gaan, maar 5 September begint dan toch echt de Dutch Grand Prix in Zandvoort. En dat wordt het straks allemaal waard. Niet alleen kan je genieten van snelle auto’s en spannende races, ook is er een muzikaal hoogtepuntje. Davina Michelle mag namelijk een spectaculair optreden geven. En dat alleen al is reden genoeg om straks naar dit spannende evenement te kijken.

Lees ook: Davina Michelle zorgt als ‘Streamer’ voor muzikaal hoogtepunt

Davina zingt het volkslied

Welk nummer Davina gaat zingen tijdens haar optreden? Nou, een hele bekende meezinger. Ze start namelijk met het Wilhelmus. Een beetje Hollandse trots is natuurlijk wel nodig op het internationale evenement. Nederland wordt zo door Davina goed op de kaart gezet. Ze zingt haar nummer voorafgaand aan de start van het evenement. Davina is daarmee het hoogtepuntje van Zandvoort. Eerst wordt je getrakteerd op een heerlijk optreden en daarna mag je genieten van de vele spannende races die plaats gaan vinden. Davina maakte ook het officiële lied van de Grand Prix: Beat Me. Er is dus een kans dat ze die ook ergens tussendoor gaat performen.

Davina wordt niet betaald op Zandvoort

De bloedmooie zangeres vindt het zo’n eer om te mogen optreden dat ze haargage heeft laten varen voor het evenement. Ze wordt niet betaald door de organisatie. De Grand Prix heeft meerdere artiesten gevraagd om kosteloos op te treden, bijvoorbeeld de band Chef’special. zanger Joshua Nolet deelde woensdag een bericht waarin hij vertelde dat prins Bernhard, mede-eigenaar van het circuit op Zandvoort, de groep had gevraagd om voor nul euro op te treden. Waar Chef’Special het verzoek laat schieten, vindt Davina Michelle het weer een enorme eer. Ze staat te springen om straks op Zandvoort te mogen optreden.
Mag geen fouten maken

Maar zo’n optreden brengt natuurlijk ook een hoop spanning mee. Iedereen kent het Wilhelmus, dus je mag geen fouten maken. Davina heeft dat zelf ook goed door: “Als je één woordje fout doet, daar ben ik het allerbangst voor. Dat je gewoon het volkslied fout zingt. Ja, dan denk ik dat ik toch maar emigreer of zo.” Het is dus erop of eronder voor Davina. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor. De beeldschone zangeres wordt begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Davina laat al weten dat het een enorm spektakel wordt. Het orkest heeft flink uitgepakt en er is een grote begeleiding om haar zang heen gemaakt. Dat belooft veel goeds. Het is nu alleen nog aftellen naar het moment dat Davina de Dutch Grand Prix mag gaan openen.  En om je alvast een klein voorproefje te geven is er een teaser gemaakt voor het optreden, die je hieronder kan bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!