Davina Michelle durft geen ‘nee’ tegen de koning te zeggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze week was het weer zover: de jaarlijkse ‘uitblinkerslunch’ op Paleis Noordeinde. Waar de meesten zich vooral druk maakten om een gepaste outfit, had Davina hele andere problemen…

Niet alleen Davina, maar ook Estavana Polman, Nienke Plas en Jutta Leerdam

Davina Michelle was één van de 16 uitblinkers die dit jaar aan mocht schuiven bij de jaarlijkse lunch van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Naast Davina mochten ook sterren als Estavana Polman, Nienke Plas en Jutta Leerdam plaatsnemen aan tafel.

Davina Michelle had liever ergens anders gezeten

Waar Estavana, Nienke en Jutta slechts hoefden te dealen met kledingstress en een ietwat ongemakkelijk gevoel (want ja je zit toch met de koning aan tafel), was het voor Davina Michelle hele andere koek. Davina had het genoegen om direct naast de koning te mogen zitten tijdens de lunch. Achteraf gezien had Davina wellicht liever een ander plekje toegewezen gekregen.

Davina Michelle uitblinkerslunch

Davina durfde niets tegen de koning te zeggen…

Waarom? Nou, het verrassingselement aan deze hele lunch is dat men niet weet wat ze voorgeschoteld krijgen. Voor Davina Michelle pakte deze verrassing echter niet zo lekker uit. Davina kwam namelijk van een koude kermis thuis toen ze zag wat er op haar bordje lag: vis. Laat dat nu net het gerecht zijn dat Davina Michelle absoluut niet te eten vindt. En ja, zie dat maar eens even tegen het staatshoofd te vertellen. ‘Eh ja, meneer de Koning? Ik eh ben niet zo’n fan van vis…’. Dat wordt hem natuurlijk niet. De volgende keer dan toch maar een pdf’je de deur uit doen met daarop je verzameling aan ‘liever geen…’ gerechten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.